Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Džeko je samo trosak romi..moze puno bolje ali je ljen Standard za bosance igramo samo kad imamo loptu pokrivati teren 90 min to je uglavi uvijek on ce onaj ce
Roma moze zatvori radnju prvak je Juventus. Dzeko ce se istrositi sa ovim igracima, nece zabije, svaku utakmicu neigraju ko ekipa.
novopeceni navijaci rome u soku!! forza juve
Dzeko u prvom poluvremenu mozda najbolji na terenu,al brate onaj Salah ne zna pa haj...sve mu Dzeko servira al dzaba..
jes vala u prvom poluvremenu fulo sve sto je opuco.. a bilo je 2-3 pravo dobre sanse..
Jes se isfulo, ali im je opet najbolji igrac. Cim ga je Spalletti izvadio, Roma poslije nista nije napravila.
gdje Dzeko igra tu nema nafake,hvala njemu za sve ali je on jednostavno bez Misketa osrednji igrač !!
Ja ne mogu nikako skontat kako je ova Roma druga u seriji
Zukanović će osvojiti Seriju A :)
Roma zasluzeno izgubila. Atalanta je bila puno bolja u drugom poluvremenu. Romi nedostaje kreativaca, slabiji su nego prosle sezone. Trebali bi se pojacati u zimskom prelaznom roku. Ovaj mali Kessie ih je rasturio. Trebali bi njega da kupe.