Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma da, standardno. Vi bosanci ste stvarno bolesni. Samo zavidite vašim ljudima koji vas u najboljem svjetlu predstavljaju u svijetu. Dok je sve super, istim se klanjate, a kad nešto loše krene, popljujete ih odmah i tako u krug. Vjerujem da vas zavisti uce od malih nogu - prema drugim clanovima porodice, komsijama itd. Cast izuzecima, jer treba ostati normalan u takvom okruzenju.
sta su ti balkanci,to nigdje nema,kad je sport u pitanju konkretno fudbal eto svi isti kalup,nas junak odigrao 60 i prc minuta onaj odigrao cijelu utakmicu (moš' vjerovat) onaj je ipak grijao klupu?i sta imam od toga,balkanci...
Roma slaba, ali brate i ovaj pjanic postao je karina, skroz bezpotreban, kad ima loptu nista napravi
i bio je karina samp se velika prasina digla i ona nasa poznata euforicnost
Reko sam ja da ce ova roma u drugoj polovini sezone strmoglavo past u formi. Nikad nije bio, niti ce bit, veliki klub(taman za naseg malog princa-Pjanica).
Forza Juve !!! Deri kuju koja ce na kraju igrati ligu europe i od koje imamo samo 30 titula vise !!! Forza Juve !!!
Pisati pa spavati,karace te majka,moras rano ustati ;)
Papak nauci sta znaci karanje a ja tvoju necu jer je ruzna a i paglu, valjda vam je to genetski?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
raspad sistema, jao izem ti ženo majku šta je ovo
šta reći za Seriu A za ove 4 godine,hahaha...dominacija je blaga riječ.Mislim da ne treba govoriti za koga navijam
Oni sto ih je Galatasaray lani izbacila u grupnoj fazi LP :)
dzubrentus..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)