Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Predo je papire za konkurs pa cemo vidjet
Hoce li \'konkurirat\' ili ce konkurisat? .... nepis.meni de.bili
Lijepa pjesma, svidja mi se. E samo jedna stvar je pogresna. Iz Sarajeva sam (Baalijaa) i jos bi ti napisao da sam ti maloprije kara0 staru (al znam da mi neces povjeerovati , jer ne znam nikog iz Foce) Elem znaci samo ovo za Sarajevo se pika ;) PS nastavi da pises pjesmice jer tvoja patetika mi prija ;) Pozz
Ramos je bio oslobođen, dok je Pique sa povredom bedra morao igrati. Bravo sa Del Bosquea, odrađuje dobar posao za Real ;)
http://www.reprezentacija.ba/top-vijest/5230-bih-pobijedila-italiju.html dje vam je ova vijest ???
hoce li vise iko napisati kad je ta tekma?!
ja sam Frkljun k.i. t.a mi je mala navijac sam madridskog reala mali Cristiano odavno me pali sta bi dao da mi bulju razvali takva je citava moja republika srpska nikom ovdje k.i. t.a nije mrska i na kraju mjesto amen zelim q.r.a.c tvrd ko kamen!
ja sam pravi Frkljun otac Severininog djeteta!
a ovih pateticnih fanova Barce ccccccc.... bez zezancije ljudi ja sam pravi Frkljun
Ne vjeruj OVOM gore ja sam FRKLJUN JEDAN JEDINI!!!!!!!
Bolest i ocaj pateticnih fanova Barce.... Lajka svoje komentare, citira sam sebe, ponekad se i porecka sa sobom. Moze li jadnije? hahahahahahahahahahahhahahahahahahahaaaaaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahaha VOLIM STO SAM RAK RANA hahahahahahhahahahahaahha
svi smo mi Frkljun!
smijesan igrac
pravi je Fkrljun iznad mene !
pravi je Frkljun ispod mene ;)
zelim lizati Ronaldov skrotum i primati njegovu belegiju u bulju mmmmmmmm
NE NE NE NE JAAAAAA SAM PRAVI FRKLJUN SVI OSTALI SU JEFTINE KOPIJE!