Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto svaki put kada je clanak o Barci ili Realu isfrustrirani maloumnici isplivaju na povrsinu. I odluce da nas \"pocaste\" svojim blago receno idiotskim komentarom. Sto je najtuznije lajkas sam sebi komentar. I to 3 puta... ccc
JOSE Ramos??? wtf prekrstise ga!
Čitav svijet il šačica maloumnih realovih navijaća? Ozila vrijeđao na vjerskoj osnovi koje je počelo od toga da je ozil to rekao na twiteru kojeg ozil nema ? :) Isto tako da se raspravljat o tim krađama ... al ne s tobom jer si obični maloumnik. Pozdrav svim normalnim navijačima reala od normalnog navijača barcelone :)
jel ono vilja vrijeđao ozila,jel fabregas nazvao kanutea vrećom cnih govana što je sam rakitić potvrdio za dnevnik.hr...ja ne znam šta je ovo ako nije rasizam i mržnja ka drugoj vjeri ili boji kože,možda je to i za vas navijaće normalno al zato i jeste babuni koji su slijepi kraj očiju i ne vidite koliko vam ta farsa oko kluba puca i kolko prljav veš izlazi na vidjelo...pokrali ste čelzi,arsenal,pokušali intera i reala prošle godine...neko veče sevilju al vam i to nije dovoljno,ima bog ne da...čitav vam svijet govori da vam sudije štimaju,zapravo vam daju vjetar u leđa i da je recimo sudac svirao penal u londono(PIQUE RUKA) osvojili bi vi mudo marjanovo al pošto ste vi separatističko društvo,vi ste društvo u mimo ostalih i jadni ste...
@redDevil: to brate, u q.ur.ac te ljubim. Ove naše šonje sarajevske su fuuuuuuuuuuj, pa nije im Madrid grad pobratim !
Uhhh, dobro je ... redakcijo, već sam se malo bio zabrinuo što nema dnevnog izvještaja iz Madrida ... svaki dan po jedna vijest ccccc
priznajem, glup sam ko dacka
@ sandro - osim što si hinja pa ih zoveš \'separatisti\' još si i toliko glup da nazoveš rasistima Barçu, prvi klub u Evropi u kojem je zaigrao crnac, pervi u kojem je zaigrao Musliman itd., a grad Barselona inače svjetski poznat kao grad solidarnosti. Babunu, pavijanu i gnjido neoprana.
Hajd što ovi iz Genocidistana podržavaju Halu Madrid, to mi je jasno, hem su fasisti hem im je kralj Smrdin, al ovi iz Sarajeva mi fakat nisu jasni, pa koji bijednik treba biti pa ljude koji su nas uvijek tako zdušno voljeli, pomagali i milion puta se dokazali iskrenim prijateljima nazivati \'separatisti\'. Pozdrav bratskom gradu Barseloni i svim njenim građanima, prave Sarajlije su vas uvijek voljele i uvijek će vas voljeti! Visca Bosna - Visca Catalunya!!!
Obračun? Znači da očekujemo pogibeljne startove i lomljavu nogu od strane Majmunćela i ostalih mladih fashista iz Hale na Santiago Bernabeu?
Ne volim ni Barcu ni Real,al moram rec da je Barca velike komplekse nabila realovcima. Uh brate dragi...
halo granada,pročitani ste..nemere te vi rodjak ni želje pobijedit,možda ako sudija da tri umjesto dva crvena i svira penal al da mesi ne puca...pa vas treba bit sramota,pa bolan vi normalno trofeja niste uzeli...rasiste separističke..
valjda je on sergio ramos a ne jose ramos xD
S\'a ima pa.p.ak isfrustrirani? Mathereshina ti je mal0umna i idiOt! Je-b-0 ti firgos Murinjuo, a i ostala firgosijada mathereshinu koja te takvog okoti? Znas li ko ti je otac, tenukre? Vidimo ko \"dislajka\" sam!
koja novost u p.m. zar ovo treba lijepiti/prevoditi na portal
real i dalje igra isto onako kao prethodne 3 sezone, a to je preofanzivno, slabo se povlace, iz tog razloga su do sada gubili u mnogo navrata od barce koja ih izvuce naprijed do valdesa, a na taj nacin ce ih opet dobiti...
ista prica k\'o i za super kup. ljudi dosli sa odmora i ponovo uzeli taj trofej. jos pure sminkercicu