Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Franz Beckembauer dvije.zlatne lopte. Kapiten, modernizovo poziciju odbrambenog igraca
Kao i svaki izbor "najboljih ikada", uvijek pobjeđuju oni koji trenutno igraju jer se mnogi onih starijih ni ne sjećaju.
Paolo Maldini je najveći
Najvecim? Najboljim... mozda..
Maldini, Nesta, Puyol, Beckenbauer, Baresi. Šta oni su igrali hokej na travi?
Jel ramos bolji od njih
Ovi izbori au odron 50% glasaca nije vidjelo ni Hierra, bar 90% Koemana a Beckenbauera pamte bas rijetki
zasluženo!
Karlos nije bio stoper nego bek
Pa da li je najbolji, ne znam... Ali kad bi birao 5 najboljoh po mom misljenju, sigurno bi bili s njim i Maldini, Stam, Thiago Silva i Suad Katana :) (Salim se, za ovog zadnjeg)
Jest ,najbolji kad treba nekog od protivnickih igraca satrati,ljudi ko je to glasao,pa taj od fudbala nema zive veze!!!
Ja et
Glupa vam priča bogami ...čuj najbolji defanzivac i onda pišete o broju postignutih golova ...koliko je it penala bio egzekutor sudidkih odluka ...koliko je nakon kornera i slobodnog kad pravi čist faul i daje gol i ....
Alessandro Nesta,ko zna shvatit će
Emir Spahic nema konkure.ciju
cannavaro maldini baresi beckenbauer itd itd...?
@IzaOblaka sve te sto si nabroja nula bodova naspram ramosa sem maldinija ali treba uzeti u obzir s kim je maldini drzao odbranu a skim ramos i shvatit ces da je ramos za nijansu bolji