Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Top trener nove generacije, prepoznatljiv rukopis u igri njegovih ekipa. Svaka čast, ovo je kruna dosadašnje karijere
Potpisujem
Aj ne rise, gospodin covjek, a sta ce u zvijezdi Boga ti? Dinamo igracki i finansijski 4 levela iznad. Patriota ti nakav!
Malo ste zakasnili s njim.
Po meni trebao je još ostati u Rijeci. Razlog - Dinamo je jedna vrsta Reala da se ne lažemo na ovim prostorima i ako samo malo podbaci leti ko fišek. Sve u svemu puno sreće majstore.
Rijeka dobra stara Dinamova filijala, jadnici ugasite klub ili idite u drugu ligu, previše se blamirate, dovodite prvenstvo na rubu regularnosti.
Evropska liga, nije loše za prvu sezonu, dobar trener
Bit ce Reka gladna korporacije samo kad vas više ne budu trebali. Nenad Bijelica.
Sakupljam ispitanike iz BiH za kratku anketu, u pitanju je studija za master rad: https://uva.fra1.qualtrics.com/jfe/form/SV_0NxrQZgLcsX3azc Studija se tice drustvenih percepcija i potrebno je oko 500 ucesnika. Hvala!!
Profa sretno i jos jednom hvala iz Mostara.
Sad neka Rijeka kupi Domagoja Vidu Domagoja Veličanstvenog, pa neka ga zatjera HAŠKu tj Croatiji
Izborio dalji plasman s Rijekom i odmah novi angažman. Ostavio klub ni tamo ni 'vamo.
šta Zrinjski uradi od čovjeka!
Sve za lovu...
Dobar trener ali mislim da će imati problema u Dinamu, jer njemu treba slobodna ruka da može sam da odlučuje o ekipi a u Dinamu to nije moguće i malo je zakasnio jer sezona je u tijeku.
Neki dan je odbio reprezentaciju BiH jer ne smije izdati Rijeku, a vidi sad ??? Ok nek je tebi sretno Jakirovicu. Navijam za bosanskog nizeligasa ali bih zelio da Hajduk osvoji titulu, nikako Dinamo.
E jesu štetočine ovi iz Dinama je ba li majku. Sjebase Rijeku jednim potezom. Trebao ih je Jakirevic odjebat. Još Prodal dva najbolja igrača i sad on da ih vadi. Ako je već prešao nadam se makar da je uzeo velike pare.
Hajduk ove godine prvak..
Ljigavo i od strane Dinama uzimat trenera ekipi pred najvaznije utakmicu sezone, a bgm i od Rijeke je bzvz pustati trenera koji ih je doveo do utakmice sa Lillom a bilo su na pragu ispadanja kada ih je preuzeo.
Svaka čast! Sretno Seržinjo!