Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno da imamo šanse, samo se ne smijemo prepasti i srce na teren!
Nemojte se samo prepast. Budite hrabri i nemajte straha. Ekipa koja izgubi minimalno od Celtica ne mora da se boji Rosenborga ili BATE-s. Allez les Bordeauxes!
*BATE-a
@Bosaneros02 minimalno 2:5...a što me nasmija
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ne znam zasto ljudi posmatraju ove meceve kao vec izgubljene... Kvalitet nasih klubova je ocajan, forma na vrlo niskom nivou, jedina sansa jeste atraktivan protivnik sa ulogom favorita pa da se bazira na borbenosti, voljnom momentu, zalaganju i iznenađenju. Sarajevo odlicno odigralo protiv Celtica. Moj dojam je da nasi klubovi vise gube protiv Kukesija, Zete itd itd jer potcijenimo protivnika
Rosenborg je ekipa koja često igra grupnu fazu LP, što znači da moraju proći tri pretkola. Znači jaka ekipa, tako da ne bih govorio o "realnim" šansama. A u svakom slučaju se treba boriti, nikada se ne zna gdje vreba šansa za iznenađenje.
Sta pricas druze kad su igrali ????? 😂😂
Sa Musemićem ne.
90 % šansa da cemo sa Rosenburgom igrati. Sa njima imamo dobre sanse. Smijesi se novi Genk ili Levski ili Atromitos. Naguzit ih ovdje dobro i gore bunker igrati.
ali realno imaju sansu,jednu po utakmici
🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂
Daj budite realni,Bate gazio najbolje Evropske klubove,zar stvarno mislite da i jedan BH klub ima ikakve sanse u Evropi.
A izvini koga je gazio , zadnju njihovu tekmu sto sam gledao je bila 0:7 u korist protivnika
kakav crni bate
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ostavite srce na terenu i rezultat će doći. Pokazali smo da se možemo boriti u dvomeču protiv Celtica.
Imate šanse, natrpat će vas Bate 5:0 a Rodenborg 6:0.
a s kim je željo igro evropsku utakmicu
Imamo ako pokusamo ici po prolaz,ako bude bunker sa ciljem da se primi sto manje,mrka kapa.
Vjeruj te u sebe i svoje sposobnosti i eto rezultata...
Pitari kazu protiv Zrinje bili desetkovani, drugi sastav..mojne mi pusti te price. Kad ste bili u punom sastavu prosle sezone GOSK i Krupa su vas gazili. Al eto drago mi je kako slave pobjedu protiv Zrinje. Pokazali su da su dobili velicinu sto mi svakako jesmo.
@as123987 Prijatelju za nasu ligu jeste velicina ali naspram Sarajeva ste jos uvjek mali po svemu. Sportski pozdrav
Bas su se digli dobro je sto smo im pokazali gdje im je mjesto.
uz zalaganje, borbu i igru na mude imate šanse. sretno