Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemoj te misliti da je Bazdarevic bolji od Papeta, kad vidite spisak i u prvih 11 TSS itd, itd...... i šta možemo samo slegnuti ramenima i gledati kako neki igraju a pali s Marsa u repku.......
Senijad Ibricic je najveca zrtva propalog trenera Safeta Susica!Nikad mu taj kvazi selektor nije pruzio pravu priliku u reprezentaciji,a sve zbog toga samo da bi imao mjesta u reprezentaciji za svog amidzica i njemu slicne igrace iz agencije.Susic je bio bezobrazan prema Seni,i nije mu cak dozvolio da u Brazilu zaigra barem nekoliko minuta!Bazdarevic je trebao pozvati Ibricica na okupljanje u Zenici,jer ako je mogao pozvati Tina,Medunjanina,Hajrovica,onda je trebao pruziti sansu i Ibricicu.Mnogi su zaboravili,da je Hrvatska pokusala da privoli Senu da igra za Hrvatsku,ali ih je on odbio.Seno,glavu gore i natjeraj Mesu svojim igrama da te pozive u reprezentaciju.Sretno!
koga zanimaju rezultati makedonskog prvenstva...?