Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
brate!
...M.O.Z.E.T.E. nam ga samo popuhit !! Mosa Rajvosa !
\'UVIJEK SMO ISPRED VAS, MOJ KLUB MOJ GRAD, DIVOVI, STANDARDI, KOMPLEKSI,INSTITUCIJA... VEĆIH PAROLA A JADNIJEG KLUBA NEMA NI U P.M..
nedamo zelja on jese najaci u lizi TM Gracanica
Ma on je za dzaba samo i platu primao. Samo pijun, glup ko konj. Nek je vala otisao, a ostali dabogda, njima se dupe zalijepilo za stolicu.
@ch villa dbl te 3 markice su stavile Hz, radi koreografije na sljedecim tekmama.... Zijo je to i sam rekao, sto su Hz potvrdile. ;) P.S. malo se informisi, pa onda mangupisi po netu. ;)
A sad da vam predstavim jednog velikog gospodina, Zijad Zijo Blekić a sjever na nogama ,delirij ,masa u transu, dali po tri markice i gledaju tv na stadionu ha,ha ,ha,ha,ha pa nemogu da da vjerujem kako ih je sandžački kloc izradio ha,ha,ha..... Ma duga je to priča.......NEGO JESTE LI ČULI KO JE NOVI PREDSJEDNIK FC TORPEDO -PA ĆIKA MIŠO ALI NEŠTO SE I ON NEČKA KAŽE:SINE OVI SU LUDI DUŽNI SU KO HRVATSKA,ALI SIGURNO ĆE NAM ŽELJO GLEDATI U PETE.
I naravno, naci ce on nacin da upravlja klubom iako nije u klubu. Bas kao i Alihodzic, koji je sekretar SD Sarajevo, i tako drzi sve konce kluba u svojim sapama.
sta sad?Treba mu prepustiti da radi u klubu sta mu je volja?I karadzic je bio dobar doktor.
Ne mogu da vjerujem šta pišete čovjeku koji je sa Sarajevom u sezoni 1984/85 osvojio titulu nacionalnog prvenstva Jugoslavije, bio je jedan od zaslužnijih za tu titulu.......ali ovo su ipak druga vremena, na žalost...........
jedan korak učinjen, ostala još 3, idemo dalje ;)
Želimo ti dug život i naravno, tešku bolest
jel ispred nas ???
ggdje god bili mi smo KORAK ISPRED VAS!!!
lakse bi bilo da objavite ko je sve ostao u torpedu hahahaha ima li kraja pitarskoj agoniji,hoce oni letiti visoko nemojte zaboraviti ljudi na sampione 5-tog kola.hahahaha ej,je gdje vam blekic,ko da je sinoc uzivo gledao el clasico,kaze horde mu platile muhahahahaha