Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast na odluci Lulicu, uvijek je fer i korektno igrao za najdrazi dres!!!
H A J M O - BOSNO-BOSNO-BOSNO HAJMO HERCEGOVINO ❤️🇧🇦❤️🇧🇦❤️🇧🇦
NIKAD SAMA NISI TI, UVIJEK S TOBOM TU SMO MI - TVOJE KĆERI I S-I-N-O-V-I ❤️🇧🇦❤️🇧🇦❤️🇧🇦
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Dušan Bajević već sada > Robi i Meša skupa
Jes, tako za svakog se na početku kaže, najsvježije za Prosineckog jer je osvojio ligu nacija, a poslije samo komentari dobar igrač, trener nikakav, klasika.
@nemo.hoes8 On je u trenerskom poslu to oduvijek bio, ali Bosna je Bosna. Ovdje bi i Klopp morao skinuti kačket i počešati se po glavi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Erdale Trhulj, sjecas li se Novalica, Dzindica, Mujezinovica, brace Sabanovic, Pale ili Powera i Malezije? Znaju li inzenjeri da si se vrlo dobro okoristio o namjensku industriju BiH?
Napokon Odliiiica vijest
Vratite ako ikako možete i Elvira Bolića. E zato mi nemamo napredak i zato smo dno obično što nećete da se posvetite budućnosti.
Lulic je kapiten Lacija. O njegovom sportskom i ljudskom karakteru to govori sve.
Sve i sve, ali za njega se nikad nisu vezali nikakvi skandali u repki, nije bio član nikakvih klanova i sl. Nije mi se nikad nešto sviđao kao igrač, ali i za Lazio i za repku je uvijek igrao isto. U skladu sa svojim mogućnostima.
Jeli to onaj što uvijek kod familije na tufahije
Bravo care. Hvala ti na podršci i požrtvovanju. Možemo na Euro sa požrtvovanim momcima, nrma dičeme nikakve. Bolji smo...
Znaci opet rostilj
Pozelio obici porodicu, jesti kolace...
Ko da će nam to nešto pomoći.
iIIIiiiiii, setljao se Lulic :D
da gleda kako drugi jedu kolace
Senda Lulic dok god igra fudbala on MORA igrati za repku. Covjek je gigant. Laziali ne mogu zamisliti igru bez njega, da ne pricam za navijace njihove sta on znaci. A mi se olako rijesimo takvog igraca. Jos Begovica, Vedada i Medunjanina vratiti. Ne moraju igrati samo da su tu radi atmosfere ove dvije tekme.
Bravo majstore,ipak je najljepse sa ZMAJEVIMA letjeti
Kakav ljigavac. Prvo prica o cevapima, baklavama, rekreaciji na okupljanjima, a onda prihvatis ponovo to, a sve to izadje u javnost. Covjek bez karaktera je nikakav covjek kao on.