Komentari (270)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala ti Lulicu svakako..
Cuj oprostio se preko facebook profila ccc
Hvala i Begicu sto nam polako gasi reprezentaciju. Nije niko lud da radi sa mafijasima i amaterima.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Dogovoriti prijateljsku tekmu, da se legende Lulić i Ibišević dostojanstveno oproste od reprezentacije. To je najmanje što se može za ovakve dvije gromade
Potpuno razumijem svakog igraca reprezentacije na ovakom potezu.
Sjedim sa ocem u bašti jednog kafića na moru tog ljeta 2010 godine i gledamo utakmicu Young Boys - Tottenham i baš mu kažem "ovaj Lulić (tada je bio relativno nepoznat) bi mogao biti pun pogodak za reprezentaciju". Hvala Lula za sve, šteta što nisi odigrao barem još jedno veliko takmičenje ali odlaziš uzdignutog čela i mirne savjesti.
e jesi nam cestito novu godinu svaka ti cast
Koje smo pojacanje dobili sa ovim...xD
ma idemo dalje ionako je igeao preko kurca..frajer zivi u Rimu nije kafe popio sa Dzekom..uvijek je nadrndan a u stvari je ko usran golub
Hvala Lula i sretno. Uskoro cemo biti u rangu Estonije, Albanije, Bugarske, Makedonije, Rumunije i slicnih. Kako smo propali u kosarci, tako cemo i u fudbalu. Sve ce proci nekako tiho, bez puno komentara. To je dokaz koliko smo zauzeti pukim prezivljavanjem, da nam sport nije ni na kraj pameti.
Hvala Bogu , najsmotaniji igrač kojeg smo imali . Kad se sjetim samo protiv Irske u Zenici , niko mu nije objasnio da ne igra hokej pa da se svaki put oklizne u nekom obećavajućem napadu .
Hvala ti majstore ! :(
Hvala ti na svemu.Sad ce brat u tvoje ime da zapali jednu lulu mira....
Svakako si uvijek igrao sa dvije lijeve za repku..
Mlad si Lula. Steta. Mogao si jos izgurati ove kvalifikacije, makar da mladjim igracima budes oslonac ako nista drugo. Ali izgleda da se zlatna generacija polako gasi. Svi odjednom idete. Hmmm.
Polako se gasi reprezantacija...a kvalitetnih zamjena nemamo
Sretno prijatelju. Uvijek dobro dosao u svoju BiH
Vala ništa klempo nisi ni dao,sem što smo slom živaca dobili od tvojih igara.
Sretno Lula, hvala ti na svemu. Nedostajat ćeš nam!
Nadam se da će NSBiH napraviti oproštajnu utakmicu za Lulu, Spahu i Misketa! ako sam još nekog zaboravio, halalite.