Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Zastita Identiteta, u pravu si liga je smiješna. Da li on uopšte razmišlja koliko je tu profesionalnih igrača a koliko "mesara" koji ne znaju osnove fudbala i mogu nanijeti povredu i okončati mu karijeru. S druge strane kako će podići formu pred utakmice reprezentacije, protiv ekipa u rangu Travnika, Viteza?
Semir i Lewandowski su igrali u istom timu onih godina kada je Lech Poznan pobjedio Poljsku. Razmislite o tome! Vidit gdje je Lewandowski sada a vidite gdje je Stilic, iako je Stilic bio odgovoran za toliko golova njegovih te sezone. Razlika je u tome sto je Lewandowski imao muda da odmah skoci u vatru i predje u jaku Bundesligu gdje se toliko punk ocekivalo od njega dok ovaj nas glupan nesto kalkulirao i izbjegavao gurati sebe do vrha. To ce opet biti slucaj.. moze momak sigurno u jacu ligu i klub, ali gleda pare i mogucnost da igra u prvih 11. To je okej, ali nikad nece postici potencijal sa tim mentalitetom.
iz poljske sve što valja pređe u bundesligu.. samo štilić ide s konja na magarca..
E jesi napredovao u karijeri u pm
Tim igra cesto ligu prvaka.. bolje mu je neho u raspaloj poljskoj
Bez obzira što Wisla igra u Europi, opet je Ekstraklasa kvalitetnija. Najbolje fudbalske godine provesti na Kipru i igrati sa amaterima. Kako uopšte ima motiva da igra protiv poluprofesionalaca. Štiliću ne potpisuj ako misliš sačuvati ugled kao IGRAČ!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ko mu je menadzer? Sto se nije ugoro u Bundesligu?
opet korak nazad radi para, momak nikad nece doci pameti
pa dobro nije mogao bolji nac,apoel je dobar mozda ce igrat i ligu prvaka zar to nije iskorak u njegovoj karijeri