Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
LEGENDO ZELJEZNICARA, LEGENDO GRBAVICE :) Bice poziv aBd samo ti igraj :D
Još da nije bivši Željin igrač, i da mu je Sušić menadžer možda bi dobio poziv za reprezentaciju. Ovako nije interesantan. Kompleksi su čudo ..
e moj pape i pored ovakvom talenta i majstora ti zoves susica, hadzica, vrsajevica itd fujjj.
Možda se Pape (sažali) i pozove Štilića nakon ovako dobrih igara i odlaska Misimovića. A davno je već trebao biti u reprezentaciji. No, siguran sam da će sad Tino igrati a ne Štilić. Pogodite zašto?
Štilić Semir unosi neemir !
najveći Željin talenat u zadnjih 10 god, nikad neću prežaliti što nije u repki!!
cisti dokaz da repka nije cista posla!!!
Zasluzio je poziv u repku , pratim ga vec duze vrijeme , nema utakmice da nije asistirao ili dao gol !! Uvijek medju najboljim ocijenjenim igracima.
haj to objasni ublehi