Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
klix ne serite vise. .. svaka vazna tekma odmah protivnik u panici u problemima a u stvarnosti mi smo u govnima do guse...
Budući da ste zabranili komentare na članak o Amri Silajdžić ovdje vam moram reći kako bih je složio k'o metar drva!
ako su brojni bh. mediji javili kako je reprezentativac Bosne i Hercegovine Ognjen Vranješ našao klub, to ipak nije istina. Naime, Ognjen Vranješ nije potpisao za češku ekipu Pribrama, kako je to bilo plasirsano u medijima. Istina je da je reprezentativni stoper Bosne i Hercegovine na probi, ili tačnije, tek stiže na probu u ovu ekipu. “Nismo potpisali još uvijek nikakav ugovor. Vranješ će biti na probi sa ekipom nekoliko dana, pa ćemo vidjeti. Mnogo će toga zavisiti od toga šta će reći trener Tobias”, rekao je direktor Pribrama Peter Vetrovsky. Iako je bez kluba već mjesecima, selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Safet Sušić Vranješa konstantno poziva među Zmajeve. Iz tog je razloga zanimljivo kako je vijest da je Vranješ potpisao za Pribram plasirana baš u vrijeme kada je Sušić objavio spisak igrača za utakmice sa Walesom i Belgijom.
sad je biti ili ne biti, Euro i Pape. Uvijek sam ga podrzavo pa tako i sad. Nije trebo zvati ove iz nase lige.Mene da se pitalo zvao bih ,Stilica,Zukanovica i Nusmira Fajica iz Maribora.Ali ipak se nadam 4 boda,ne zelim da razmisljam...bez minimalno 4 boda protiv Velsa i Belgije ...ne idi na oci.
a ovo je nekom jedini problem! http://www.autotoys.com/pics/thumbs/t_SRV960A.jpg
Pahpe junetina-Imam u glavi vec trojicu sigurnih,standardnih i dobrih-Sunja,Avdija i Tin!
Vels 0:4 BiH
ko li ce bale-a cuvat ccc
pravi problemi za Colemana će tek nastati kad Safet objavi svoj spisak
papak :P
umjesto 3:1, bice 2:1 za wales . ipak sto nama loseg donese suskavac, to nema wales cime " kompenzirati " .
U Nigeriji je pred onu tekmu bio raspad sistema...znaci da nam sad ne gine petarda.
ma nema problema