Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa šta je rekao, mater vam kvazinovinarsku?!?! "Postajemo toliko dobri...", ili: "Ne znam, možda." Nema većih glupana i prostitutki od novinara, a osobito ovih što misle da su novinari.
JARANEMOJ MORAŠ ZNAT ČITAT IZMEĐU REDOVA. VIDIŠ KAKO NOVINARI IMAJU DOBRO ZAPAŽANJE JARANEMOJ.
Ljudi zna li neko dobru alternativu ovom klixu.. nema ovo smisla više...
Halo ba na osnovu čega se došlo do zaključka koji je naveden u naslovu članka?
Na osnovu ove formule: S=S100[S−(S−P)]/S
Ali ga sada sere bolan pa vase ime repreztacije dok se spomene svak trci da mu budete u grupi sada vas potrefilo da dobijete neke tekme i sada valjad gluposti koji lik provaljiva se
A mi postajemo toliko loši da i Luxembourg želi da igra sa nama.
Ovo treba podhitno spustiti na zemlju!
Bilo bi sevap spustiti ih na zemlju.
fudbalska velesila ;)
Jašta, vazda bili kurava za redaljku sad se malo okuražili i odma 'najbolji smo' hahaha. U našem narodu postoji izreka-- 'vidjela žaba da se konji kuju pa i ona digla nogu' haha.
joj kad procitam komentare ispod zgadi mi se pamet nasa, pa covjek s pravom se dize a na osnovu cega mi tvrdimo da cemo ih razvaliti... Zamisli da mi imao Bale pa smatrali bi ga drugim Muhamedom ..
@ Čantra Volta samo idiot i neznalica moze tako nesto reci kao ti. Po cemu je jaka ? Vise od pola igraca igra u PL, jedan igrac igra u poznatom Real Madridu i ostatak u Championshipu. Jaka disciplinovana odbrani i kvalitetan vezni red. Veliki je minus napadac ... to im je jedino "karina" od ekipe. Ekipa koja nije izgubila skoro dvije godine. Sta bi Welsan trebao reci ? Igramo sa ekipom sto je u zadnje 2 god pobijedila samo 2 puta Andoru i jednom Izraela. Fali im glavni napadac, glavni razbijac igre i najbolje krilo(?). Vecina igraca il ti grije klupu il ti igra po Eskisehirsporima. Solidna odbrana golman primio 20 golova u 5 utakmica za Chelsea. Pjanic u formi al za repku jos nije pokazao svoje kvalitete. Svijetla tacka napadac br.2. Poslje 20 mjeseci ubo i Ibisevic. Krila ? Nema krila. Pa gdje su ti oci i kako razmisljas kad pricas da je Wales karina. Nije Wels neko koga bi se trebao bojati ... ali treba imat respect!
Jesu se uzk...čili...a fasovace tricu....
NE SEKIRAJ SE COLEMANE NECEMO VAS PUNO !!!
Ne lazi covjeka hocemo punoooo:)
Valjalo bi se iskalit na ovom Velsu i spustiti ih
Vi na klixu sve više podsjećate na boom, blic, skandal i slično žuto njesra. Fakat ste dno.
ovaj lik tačno boluje od sindroma zvanog "jose mourinho"
Džeko, daj Amri neka masira koljeno, moraš igrati. Moramo svi biti na visini zadatka. Pjanke ako ga ne uvali iz slobodnjaka treba ga obrijati.
Dobriji smo od bosne
Da ne pokusaju maslo kao i mi nakon Brazila!
E sad bi bas volio da vas nasi pregaze u subotu.