Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ništa slagao nije što se stadiona tiče, ali da je obrukao Hrvatsku, to je već pretjerivanje u naslovu.
Fakat ne mogu skontati da hrvati do sada nisu uspjeli izgraditi neku bolju arenu...ipak su oni realno standardno jaki u fudbalu a to donosi rezultate/pare. I ovo sto imaju je zaostastvina i krpljenje iz Titinog doba. Mada realno govoreci i ovakvi kakavi su miljama ispred nas.
Kaže se "nemoj gledati šta ti kaže nego tko ti kaže" neka idu na male igrati pa kad nauce igrati neka se vrate na Maksimir
Ne, nije dosadan i star, vec Retro, a to je u modi!
Selektor Švedske obrukao sebe i Švedsku. _ nadobuda budala.
koja švedska budala. evo ti račun banke, uplati lovu za bolji stadion u zagrebu ako ti smeta smrade umišljeni. ne igra stadion nego igrači krele.
Mislim da je ovo rekao sa suzdrzavanjem..iskreniji komentar bi trebao biti 3 put gori 😅
Kako do sada nije Hrvatska uspjela u Zagrebu napraviti neki nacionalni stadion, nije mi jasno. Nemoguce da nemaju love. Ipak je Hrvatska fudbalska sila, jednom 3 jednom 2 na svjetskom prvenstvu. Da dosada nisu rijesili pitanje stadiona ne znam zasto. Zagreb metropola, Hrvatska Država, fudbal im u samom vrhu. Treba zagrebu nacionalni stadion 40.000+ hiljada natkriven.
Na takvim stadionima se u Svedskoj igralo sezedesetih godina proslog vijeka. Tako vam je, sta cu vam ja.
Dodji kod nas u Bosnu da vidiš old timer stadione. A naš Bake bi rekao, Ja, Iiii?
Gore im je što je rekao da je "istočnoevropski" nego da im je o'sovo terma. Eto, pravi "eurpejci" su ipak objasnili kvazi-europejcima ko su i gdje pripadaju, tj. gdje su do sad bili.
puno vise historije se isposalo na Maksimiru nego u bezdusnim stadionima poputa Friend arena-e u Stokholmu.
@fbUser1579556436 To ono kad kazu cigi Ne brini cigo, ti imas dusu.
Kad bi se gradio novi tko bi punio džepove svim guzonjama, na kraju bi koštalo 10 puta više nego u Njemačkoj
Na zalost svih nas sa prostora bivse jugoslavije covjek je rekao istinu. Maksimir se treba sravnati sa zemljom i napraviti novinstadion jer to reprezentacija Hrv.zasluzuje a i Dinamo Z. nisu ni drugi stadioni puno bolji na cijelom prostoru bivse draze a za to su krivi ovi sto vladaju i sto samo sebi pune dzepove.
Ne zna Sved koliko se ovi kurche da su iznad istocne evrope i da su nesto odmakli, a ovamo balkanci u svakom pogledu i smislu gdje vladaju nadrkani, nabusiti i korumpirani, a oni koji su pokrali novac kojim se mogoa napraviti bolji stadion se kriju kod nas, a rvacka ih ni ne potrazuje.
Moderatoru pederčino.Jebo li te Mostarski Rambo
Čovjek u pravu 100%, Maksimir je ruglo. Najružniji stadion na prostoru EX-YU!
pa zar to nije Kolinda uljepšala.idu li po svijetu i vide li išta.znaju samo na bosance lajat.civilizujte se više pobogu.koliko vam EU daje i opet đžaba.