Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovi nasi ko drzava, ruglo veliko ne znam sto ikako i igraju
Ne znam samo otkud Bahi i Baljicu onolika sigurnost i iznenadjene cinjenicom da su nas Sjevernoirci eliminisali?? Ljudi su 3 puta bili na svjetskom i 1 na evropskom prvenstvu. Imaju mentalitet cvrste ekipe, a protiv takvih je najteze igrati. Moramo prihvatiti cinjenjicu da niti u jednom sportu nismo apsolutni favoriti, a jalijasu topalbecirevicu naravno zabraniti komentarisanje bilo kojeg sportskog dogadjaja!
Ako krepalog konja dovedete za selektora na terenu dobijete livsale magarce
Nije ni meni jasno da Gojak sjedi na klupi, a Hodzic nije ni dobio priliku. A mi nismo ni trebali vjezbati penale. Mi smo trebali vjezbati da im uvalimo sto vise golova, da ne bude penala.
Ponovo se potvrdilo kako imamo gubitnički mentalitet kao reprezentacija, sve možeš promijeniti ali to ne...
i nasi su vjezbali al u kafani Bosna da Naskom i Ifetom ! Sehic hudni nije strane pogodio a kamo li da odbrani penal toliko se dobro spremo za penala !
Ja, i?!? Mi nismo, u inat!!! Eto vam sad! Hahahahaaaa
Visca, oronuli Dzeko, Cipetc to je tvoj uspjeh vjeruj mi. Ta trojica su potrosili lopti i lopti a ova prva dvojica uhebali svaku mogucu priliku za gol pa cak i polupriliku!!!!
nemate za čim žaliti, Euro i ako bude, neće biti publike ili će biti samo za tajkune, prema tome to će biti najveće gov.no od natjecanja
Sveee stooo zellim uuu ovooom treeeutku....krezuba fukara i nakon 30 godina pjeva srpsko dzikhanske pjesme, u grupi nas Finska i Armenija deru, Savez je nacrnja mafija sto postoji i onda se nadje neko da kaze nesto Ircima. I jesu Brazil za nase levate.
I Đekica je vježbao u svom šiša baru 🤔
nasi nisu nista vjezbali jedino su vjezbali kako da se nazderu nalocu i napuse to jedino znaju i umiju najbolje jbg dosli su na izlet nisu dosli da igraju za narod i drzavu
dok je drugima reprezentacija svetinja nasim igracima je sprdancija
Svi osim selektora su vidjeli sa je Višća loš i van tekme. Svi osim selektora su vidjeli da takav ne treba da puca penal. Svi osim selektora su vidjeli da penali idu na njihovu stranu i da se utakmica mora riješiti prije penala. A moglo se, uz malo žara. Svi osim selektora su vidjeli da kada napravimo presing na njihovu zadnju liniju brzo uzmemo loptu i često napravimo šansu. Selektor je jedino znao da smo bolji ali nije znao to materijalizovati.
A nas Malj sa Neretve samo sto nije zaspao pored autlinije. Sta ocekivati od penzioner selektora....??!?!!
Pa nema puno ,kako ste vježbali..Cijj vjezbali penale,ja fudbalera u pm...
E treba doci do penala protiv BiH.