Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako se to radi. A ne kao naš crni žuti! Drži se za fotelju, čupa rukama, samo da ostane! Pogledaš ovog rumuna, čovjek u odijelu, gospodin, a onda pogledaš žutog u trenerci sa stomačinom i sve ti se samo kaže... ccc
robi ko carape koje je nekad reklamirao, dok se ne raspadnu ne bacaj :D
Divim se drugima kako imaju obraza , a naše ljude kad se uvale u fotelju puškom ne možeš otjerati.
Znam da nije tema o politici, Ugledaj se Bakire bolan, 20 godina mi ne micemo sa zadnjeg mjesta
Da hoce i ovaj nas zuti demon otici..
Ugledaj se Roberte
Sa Bosnom u kojoj se forsiraju Dzeko i Pjanic Klopp, Mourinho, Guardiola, Allegri zajedno ne bi napravili nista. Sta moze selektor kad se igra bazira na jednog nepokretnog bogalj-tanjirdziju koji se vise oznoji od sparine u autu nego na terenu?
Svugdje imaju konsekvence samo u bih nista.
Koliko ja znam žuti je reprezentaciju odveo u baraž... Za protektorat kao što je bih to je veliki uspjeh
Svaka cast covjeku na postenju. A Robert Prosinecki jedini selektor preko koga se Finska uspjela plasirati na Euro u historiji. Nije osvojio ni jedan jedini bod na gostovanju protiv Finske, Grcke i Jermenije. Najneuspjesniji BH selektor i po igri, i po statistici.Najbolji potez dok je vodio BiH mu je bila povrijeda igraca, kojeg je stavio u prvi tim. Amater i Neznalica. I jos uvijek je na klupi.