Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neće to moći tako lako. Jednostrani raskid ugovora ima posljedice i u vukojebini poput naše a kamoli Evropi. Ako se Poljaci obrate FIFI neće ni portugalac ni Flamengo moći nastupati u okviru njihovih takmičenja. Zato i traži sporazumni raskid. A gnjida potpisala i raskida iste godine.
Lewandowski Ima glasnogovornicu? Shit just got real.
Lewandowski je svakako i jedini igrao za ovu reprezentaciju, ovi ostali mu znali par puta loptu dodat i tjt.
Odmah nek pozovu Peteva... Nama ga je puna kapa...
Najveći pakaš je bio Lopetegi(Beki Bekić) kada je napustio reprezentaciju Španije par dana pred svjetsko prvenstvo da bi vodio Real. Znamo kako se završilo. Bolje nije ni zaslužio.
nema potrebe za neistinama, on je dobio OTKAZ sa klupe Španije, on je želio da ih vodi na SP ali su mu oni dali otkaz jer je taj dogovor objavljen prije početka SP a ne nakon kraja.
Tako obicno biva kada stranac bez emocije vodjen samo licnim interesom vodi reprezentaciju. I petev bi isto ali nece ga ni Proleter iz Teslica dzaba je