Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SAVEZ NAPOLJE!!!!!!
Pridruzujem se...
Ovi rade planski na uništavanju repke
Treba kao u Švedskoj, treneri dva najveća i najjača kluba zajedno bili selektori reprezentacije, tako mi udružimo Husrefa i Osima, kako bi letili kad im zajedno zagalame Husref i Osim!!!
Za ovo je savez kriv. Covjek je dao ostavku, pa savez nije dao, pa povukao. Ako ne ide, hvala i sretno. Mozda bi i uspjeli nesto da savez nije zadrzao Robija. Ako zelimo nesto uspjeti prvo smijeniti pojedince iz saveza, pa onda Prosineckog. Pa onda likove koju u sezoni odigraju 10 min u klubovima.
Dovede nas Zuti na samo dno. Nikad losiji nismo bili. Odron !
Niko da kaze koje bi to on igrace stavio?Koji to igrac nije pozvan, a doprinjeo bi nesto?Bil to dzeku ili janica zamjenuli?Imali su sanse i nisu ih iskoristili.Robi ce ovo u barazu odvest na evropsko
@stern Ujkane ne rise, Robi ne smije docekati baraz, jer cemo sigurno ispasti. Nije pitanje koje igrace treba pozvati, vec je vece pitanje koje ne treba. Tu prije svega mislim na one menadzerske igrace. A jos vaznije pitanje je motivisati igrace, i postaviti dobru taktiku, a tu je Zuti NULA. ZNACI NULA.TOTALNI AMATER I NEZNALICA. Jest da je bio dobar igrac, ali kao trener je katastrofa.
Jedan je Pape...
Ubleha ko i Gargamel Bazdarevic.
Cijenio sam ga kao igraca, smeker bio, al fakat. Ovakav kakav je sada, sa ovom trbusinom, sa masnom kosom a i sa neznanjem i bez autoriteta, sa glumackim iskustvom u reklamama za carape i bh telekom samo rusi ugled reprezentacije. Pa vidi samo Mancinija kako izgleda!
Treba otići sigurno. Ako ništa onda zbog sebe. Ruku na srce ekipa nam je takva da ne možemo više očekivati.
Nema on ponuda za posao selektora inace bi napustio
Eh daje srece,da nas preuzme Vaha da zavede red i disciplinu onda bih se mogli necemu i nadati..
Idi sramoto!
Vrijeme je da Srbin povede BiH repku.
@moja_tetka E tu cemo se bas usreciti.
Srbi su neprijatelji BiH.
Sergej Barbarez novi trener
Uvjek sam podrzavao Prosineckog ali nacin na koji postavlja odbranu je u najmanju ruku cudan
Čovjek dobio u Sarajevu jedno 50 kg stomaka uzeo lovu i lagano pametuje