Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne kaze se vise Holandija nego Nizozemska. Nizozemci su zvanicno objavili prije nekoliko mjeseci da svi koji imaju mogucnost u svom jeziku da kazu Netherland a ne Holland.
Maradona jedan od najvecih igraca ali kao trener promasaj,Njemacka uvijek favorit disciplina,snaga,mentalni sklop to juznjacke zemlje nemaju i tako da su uvijek autsajderi.Svabe imaju 4 titule uz nesto srece mogli su imati 6 ili 7 ali panceri ne staju i gaze.Brazil je dobio fobiju za narednih 50 godina.Svaka cast.
@gooUser1552589734 sad da je Brazil dobio strah od bilo koga, ne vjerujem
Kad je talašika od trenera. Dobro su i prošli u toj utakmici.
pa normalno da se nije htio pozdraviti kad si prije toga imao ruku u gacama!
ovo onaj sto copa nos i gura u usta ruku
Dobar fudbaler nije diploma da će biti uspješan trener.
"Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that."