Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbolji kladionicari i analiticari na ovoj stranici: http://betoholicari.bloger.index.hr/default.aspx.. Provode 6 i više sati dnevno u analizama i traženju parova... Sve to rezultiralo je profitom preko 57000 kn u pet mjeseci otkako su na blogu!! Njihov profit je još i veci.. u dva ciklusa otkako parove djele sa korisnicima njihovih usluga profit je preko 25000 kn!!! Pridružite im se i postanite dio tima!! http://betoholicari.bloger.index.hr/default.aspx
Ovaj,ko da je iz Torpeda!Najavljuje borbu za vrh,ko i pitari,svake godine!
pffff vece su sanse za finale-Hrvatska vs BiH nego da ce ovi proc u finale
necete grupu proci
........dobra ideja......ali ti izvedba nije za finale...............ostade sve na ideji........
dobra im vutra,vidi se ...
Samo naš Safet Sušić ide sa idejom borbe za drugo mjesto u grupi. Svi ostali pucaju visoko pa čak i Iranci, Alžirci ali ne, naš Safet kaže da ćemo se mi boriti za drugo mjesto u grupi. Pa i hoćemo Safete kad zoveš bratića da igra koji eto nije dobio šansu ni u prijateljskoj za Hajduk. Hoćemo kad si zatucan i ubaciš igračima u glavu da protiv Argentine nemaju šta tražit. Znamo mi svi da je Argentina Argentina, ali idi čovječe po pobjedu pa makar 5:0 izgubio.
Safete ubleho, mrssss iz svetinje
@edmind_hilary, sta bi da nam nema safeta, mislis da bi isli u Brazil?
ko zna..mozda je ovo I dobra filozofija...ne mislim da ce do finala al jbg utuvis si u glavu pa udri tekmu po tekmu
Isti smo vam.