Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta bolan Gutmane kad bi Izrael vodio 1.0 jesi ti lood
Bio GRANDE Ogi,mogao je postati legenda,dok se nije SAM posuo pjeskom i postao samo mali Ogic! Dobro rekao neko sinoc u Srbiji. "Sta je u glavi tog momka?Nikad zivio u Srbiji,zaradzuje u Turskoj,igra za Bosnu a radi nesto peto!!!Sta mu je u glavi,ili je on samo obican fudbaler?"
Nije bio ofsajd protiv Nigerije!!
Ma dzaba vam sponzori...Kad gubite tekmu...Neka niko sa cifutima ne mijenja dres...
Sa Ibisevicem narocito sad ;)
sag sag sag eht swej understand
Realno gledano BiH pored lobista i tih silnih tajnih ugovora koji se valjaju iza ve utakmice nemamo niti jedan valjan atribut osim želje za pobjedom što nije faktor odluke, realno gledajući kako igrači igraju u svojim klubovima to vam je jednako nuli pa tako kako je spomenjen igrač BiH kapiten koji u svom klubu neigra predugo nepiše nam se dobro. Uglavnom želja mi je da pobjede naši BiH zmajevi.
Ssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
Sad ili nikad ako ne pobijedimo nemamo mi vise sta trazit u kvalifikacijama...ovo je bitna tekma
A oni jedva cekaju...samo kad vide prvi transparent odose u svlacionicu i niko ih ziv vise ne dozva I ladno za zelenim stolom dobiju pobjedu A repka plati debele penale Propadnu kvalifikacije A debil sto je razvio transparent kuci zadovoljan...ode se hvaliti jaranima kako je pobjedio dusmanina :D
Aj tinks Bosnia mast pobijediti
Neka Izrael brine svoje brige. Za BiH ovo je utakmica tipa "biti ili ne biti". Kao i svaka naredna u kvalifikacijama za EP. U isto vrijeme, ovo je prilika da se revansiramo Izraelu za ponizavajuci poraz koji smo, prosle jeseni, pretrpjeli. Iskreno se nadam da ce igraci odgoviriti ( na terenu ) kako to i prilici - najozbiljnijim pristupom i maksimalnim zalaganjem. A strucni stab - postaviti odgovarajucu ( napadacku ) formaciju, i bez kalkulacija napasti Izrael, od prvog sudijskom zvizduka. Nadam se, zapravo vjerujem, da ce navijaci biti 12-i igrac, i sportski, dostojanstveno pomoci reprezentaciji da dodje do pobjede I neophodnih bodova. Ne gubimo iz vida implikacije koje proizilaze iz cinjenice da je mec u Zenici okvalifikovan kao "visokog rizika". Dokazimo, jos jednom, da smo zreli kao fudbalska evropska nacija. Na travnjaku, i na tribinama. Sretno, Bosno!!
Finci prica o razumjevanju :D https://www.youtube.com/watch?v=0xT6YM9G7MA
Raja ima l sta od pape , ja evo od 6 ujutro cekam clanke ono nista, zabrin´o sam se
Sto su se jevreji usrali hajde bolan necemo vam nista nemojte nam te cionisticke retorike sad nas hvalite a kad dodjete kuci pljuvat cete po nama
Usrali? Vidis da su hladno ukalkulisali da ce do kraja utakmice voditi 1:0 Ne boje se oni nas ne brini
ispade po klixovom, da bi pobjedom BiH Izrael napravio veliki korak ka EP