Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A daj nam Đurića, mogao si vala i Bilbiju zovnuti…
Kao navijač Željezničara kazem, da je poziv odavno trebao dobiti Bilbija, čovjek koji izmisli gol, uvijek u pravo vrijeme na pravom mjestu…
Ako je neko zasluzio poziv to je Bilbija🤷‍♂️
pored Djurica Pored Bajica pored Hirosa zove se isluzeni Kodro
Zovni Muhameda Besica, zaslužio je poziv vise nego sarić
Znaci li to da je Dzeko otpisan za ove dvije utakmice? Nadam se da nije tako!!
Za Zrinjski je bolje da Bilbiju ne zovu. Ovako ne rizikuju mogućnost da se povrijedi igrajući za BiH. Treba im zdrav Nemanja za pohod na titulu.
Dobro, dobro, mada mi Đurić nekako više odgovara kao eventualna zamjena za Džeku. Kodro je s druge strane pokretljiviji i zna više sa loptom, možda nam to više treba protiv Finaca. A dobro je i to što se bilo koji Kodro poziva.
Nemanja Bilbija
Ja kao pitar moram nešto reći...da su sportski novinari pravi novinari,kao što nisu ,sada bi se svi digli i podržali poziv za Bilbiju,osudili Peteva i NFSBIH !
pozove njega prije bilbije??? kojom logikom
Logikom da ovaj igra u Madzarskoj ligi, a Bilbija u najgoroj ligi Evrope. To ti je isto da si pitao zasto onaj iz Njemacke ima prednost nad ovim iz Madzarske, eto koja je logika!!
moze