Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To sto je napravio sa ekipom Hrvatske treba respektirat bez obzira sta pojedini među nama mislili. Taj rezultat pokazuje da u nju ima nesto. Jedino gdje je us*ro je kad je dopustio da u finalu ispliva taj balkanski mentalitet kaosa i neorganizacije pa je igračima pred meč poručio da "samo igraju nogomet", čuj taktičke pripreme. Vidimo sad po izjavama Medunjanina i Lulića koliko je nas takav pristup koštao.
Pa nece valjda gledati sirote vijetnamcice gore u sloveniji bez plate,goli,bosi,gladni,zedni..a u Livnu idealno pocev od terena pa hotela do jagnjetine ispod saca,livanjskog sira,snicli,salata,kolaca itd..itd..uzivancija..!!
Gledao 2 hrvatska kluba
Sin mu direktor kluba koji igra. Plus sto se igra u njegovom rodnom gradu. Bilo bi neočekivano da nije došao.
Njegov rodni grad je Livno (BiH) koliko ja znam ?
Naravno BiH ali ipak je tu Zeljo.