Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Grčka nikad slabija.Ovo moramo iskoristiti.Ako ih sada ne raspemo kao rižu, prestanimo igrat lopte
@rizničar_tm Sveti Đorđe budi milostiv prema Zmajevima.
vjerovo sam i ja kao momak u ljubav...pa mi ode par cura na vece cune od moje...
@yeba.mene.drzava kraljuuuu
@yeba.mene.drzava ipak mislim da su novčanici bili veći one vole male ćune velke novčanike
neka obuku duple gaće, da se ne blamiraju kad ih džekson počne skidati:)))... mi nikad jači, grci nikad slabiji. moramo ih dobiti, a onda lagano ljeto čekati sa 6 bodova. igrati utakmicu za utakmicom a onda nas gledati na ojero cvancih cvancih
sad ili nikad
Treneru, moram te razočarati razbucat ćemo Vas kao fišek :D
2:0 u prvoj utakmici. Dzeko daje dva gola a ovaj trener ce da izgubi zub kao neki sto su slicno pametovali :)
Hahaha
i ja vjerujem da san marino moze osvojiti svjetsko prventstvo
Ako izvučeš bod iz ove dvije utakmice udaraj se u guzicu. Ni Lihtenštajn nije što je nekad bio
Losa BiH jos losija Grcka, ovo ce biti patnja gledati
losa bih po cemu ??
Ti si budala. Poješćemo vas!!!
Sacuvaj me Boze francuskih auta i Grckog fudbala, oboje grozota za gledanje.
@JahacMagle2019 ne rise francuska auta najsigurnija u svijetu a grci bili europski prvaci a mi samo znamo srat i pričat sve znamo a qitu imamo uvuci tu nargilu još malo i za mene i stišaj se
Nikad lakšu grupu nismo imali. Moguće i prvo mjesto pored Italije. Najvažnija utakmica po mom mišljenju od svih kvalifikacija je ova u Grčkoj.
Sad na Grbavici iz Armenije dolazi Henrikh Mkhitaryan najbolji igrač Armenije, i on je iz Arsenala - vrijednost 30 mil. Eura. Ostali Armenci tanki skroz.
Grci i Portugalci vjerovatno najveći "glumci" u fudbalu. Kako samo znaju isprovocirati protivničke igrače, pa to je čudo. A sudiji se non-stop unose u lice. Sokratis iz Arsenala im je najbolji igrač i opet će ići da Džeku iznervira.