Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
egipat će pobijediti jer poznato je da bh reprezentacija prijateljske ne shvata ozbiljno i pola tima je tu samo da se dobro napije
Ne mogu da vjerujem da je neko trosio vrijeme da sastavi ta imena...
odo sad na onu vaniliju do grada mozda cujem i koja ce biti formacija
Garib pozvo za napad petericu lijevih krila!Ostalo su ofanzivni veznI!Zamolio ga Pape da napadaju po Avdijinoj i Tinovoj strani,da se dvojac uigra za Brazil!
Treba se cuvati Muhamed Sala! Zajeban je!
Samo pobjeda dolazi u obzir !
egipat je zemlja za napucavanje, idealna prilika papetu da ubaci tina kako bi se isti pokazao kao dobar odabir.
16 ih je koji igraju u egipatskoj ligi. ne zvuči mi respektabilno.
vodimo 2:0, pun stadion, pa Pape ubaci CR Svrsajevic, Tino Sven Jan Paul Susic i Anel Hadzic aka cak imaU21boljiigraca, pa gubimo 2:4, ranking pada i opet u buducnost protiv Francuske, Portugala, itd.
Nudimo jedinstven nacin igranja lota gdje sreca ne igra ulogu!! Nas loto broj je uvijek dobitan!! (preko 10 000 eura zarade) plus odlican tim koji analizira parove i pronalazi informacije o kladenju (preko 10 000 kn mjesecne zarade).. sve to na http:// betoholicari . bloger . index . hr/
Iskreno se nadam porazu cisto da ublehas Susic vidi kakvu ekipu ima na celu sa Tinom
ragib i nagib XO