Komentari (317)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da dovedete Murinja za selektora sa ovakvim igračima ne možemo ni do baraža dobaciti. A i sa ovakvim likovima u fudbalskom savezu ne možemo ni imati reorezentaciju kako treba.
Dusan Bajevic, gospodin, bio i ostao Princ s Neretve. Meni. Moj izbor bio bi njegov ostanak na kormilu bar do Katara "22 god.,a i duze ako ga zdravlje sluzi. Odlucili li se na povlacenje, veliko mu 'Hvala' sto je stao na celo fudbalskog tima BIH, u delikatnom momentu. I iskrene zelje za dobro zdravlje. Mislim da novi selektor, ma ko bio, mora biti perfektan poznavalac Premijer lige BiH, jer iskljucivo odatle valja crpiti nove snage za podizanje buducih fudbalskih 'Zmajeva'.
Popisam vam se u zmajeve
mozes ti Dule raditi sto god hoces ali drugi sutaju loptu. asicare se vidi da nece da daju sve od sebe, bar jednom.
Dragana Vikica za selektora!!!
Spasa nam nema ali propasti nećemo.Eh kad bi mogli da vratimo Safetu Sušiću jedno 40.god.unazad,pa da on igra za naše malo,možda bi imali šanse da se plasiramo nekad negdje.
Nama za selektora da dodje i Klop,Magath ili Murinjo nista bolji rezultat nebi ostvario nas je mentalitet jednu utakmicu dobijemo odmah se dignemo u visine niko nam nije ravan,a vec sljedecu dobijemo po usima i poklopimose i tako u nedogled godinama.Do sada smo redovno gubili od jakih Evropsih selekcija ali i od ostalih na zvanicnim utakmicama neracunajuci prijateljske.Potrebno par godina da se formira mlada reprezentacija sa nekoliko kvalitetnih igraca iz ove selekcije.
20 i kusur godina bez ikakvih rezultata a još se gaje iluzije da smo neka reprezentacija!
Nama nijedan selektor ne moze pomoci jer jer je problem u nama imamo gubitnicki mentalitet. Mozemo pobijediti maltene svaklog u prijateljskoj utakmici ali u takmicarskom kada moramo podbacimo
Vrati te Baku Sliskovica bio je dobar trener kad nas je vodio i ima slifa,covjek poznaje nas BiH fudbal i zna koliko mozemo.Garantujem da bi nesto napravio.Uvjek ce mi ostati u sjecanju ona tekma protiv Danaca kad smi ih maznuli 2-0
Kad je vidjeo raspored dzada
Bajevic se pokazao kao dobar covjek i strucnjak. Nase fudbalske legende neam trebaju u i oko repke
VINKO MARINOVIC!
Sasa Popovic ...prolazimo prvi krug
Ne može se od covjeka očekivat da nakon 3 utakmice uradi nešto, po velikoj prici ljudi Klopa iz Liverpula trebali u početki 50 puta otjerat, covjek je počeo nešto radit afirmisao neke mlade igrace i stvorit jednu postavu mlađih koji bi pomalo mijenjali one koji su na zalasku karijere. trebo je pustit covjeka jedan ciklus pa vidit posle toga kako je radio ipak je došao u njagore vrijeme
Kako bi nam dobro dosao Slaven Bilic !
Postavite Vinka Marinovica i nema zime. Odlican trener i poznaje ligu. Zna radit s mladim igracima... Jedino da ga SA pusti.