Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odličan stručnjak, napokon i Hrvati dovedoše pravog, a ne nekakvi Čaćići i piizde materine. Veoma dobra reprezentacija, koja može napraviti veliki uspjeh. Ovo im je i zadnji voz, pošto je Modrić ušao u "godine", Rakitić isto i još nekoliko važnih igrača. Mogu dosta dogurati s Dalićem, zavisi sve i od protivnika na koje naiđu.
Ne može se to porediti.
Napadacki fudbal je super za gledanje, ali zna biti mac sa dvije ostrice kad je rezultat u pitanju. U svakom slucaju, Hrvatska sretno!
Obrana bas slaba. Subasic izvan forme, Vrsaljko solidan nista vise ( netrazi Atletico dzaba novog igraca na njegovoj poziciji), Lovren i Vida smijesni daleko od nekog ozbiljnog nivoa, isto vrijedi i za Strinica. Pravog razbijaca isto nemaju a koliko je to vazno vidi se u Realu kad nema Casemira. Stom ekipom svaka ozbiljna reprezentacija nece imat puno problema. Vezni red(Luka&Raketa) ponajbolji na svijetu, napad isto solidan ali dzaba sve kad ti je odbrana takva.
Znaci;Monaco, Atletico Madrid, Beshiktas, Liverpool, Milan, Barcelona, Real Madrid, Eintracht ,Hoffenheim, Inter i Juventus!N klupi -Real. Fiorentina, Leverkunsen, Schalke...Pa , hebi ga, cega ce se bojat!
Znaci;Monaco, Atletico Madrid, Beshiktas, Liverpool, Milan, Barcelona, Real Madrid, Eintracht ,Hoffenheim, Inter i Juventus!N klupi -Real. Fiorentina, Leverkunsen, Schalke...Pa , hebi ga, cega ce se bojat!
Jašta će... Igrat će Badelj i Brozović umjesto Rebića i Kramarića... U protivnom +3.5 golova 👍
baš ovo je najbolji sastav...ako ovako istrče super...
Po mome Najslabija Karika Mandzukic,Ali Vidjet cemo
Eto, po meni je Mandžo najjača karika. Daleko najvrijedniji igrač, trkač kao nekad Olić, stalno pomaže odbrani, u napadu neprikosnoven. Majstor.
Naprijed Nigerija
A nakantat ce I nigerija
Svaka cast, puno srece. Dosta toga zavisi od kapitena Luke Modrica, ako bude inspirisan kao protiv Ukrajine, Hrvati mogu dobiti i Argentinu. Modric je igrac nivoa Zidana, koji je i prepoznao pravu vrijednost ovog dobrog i ne nametljivog majstora, a nije on slucajno poslije Ronalda i Balea naj placeniji igrac Kraljeva iz Madrida.
Sretno
Dobro je, lijevi bek je tu, ima cetvoricu u odbrani, nece biti problema.
svaka cast.. vec je na svjetskom.. moze znaci i punim igrat na pobjedu..
Pametno, odbrana će biti mandzukic, perisic, rebić... Oni će vršiti pritisak u startu na nigerijsku obranu. Pitanje koliko će to moći izdržati
misliš napad će biti Mandžukić itd
Bh1hrvat1 Sto minusi? Pa napisao si odbrana će biti mandžukić, perišić, rebić .... Samo sam te ispravio da su to napadači ..
Buraz protiv Africkih repki se pojacaje sredina a ne napad, ako sa njima krenes u trku znas da si donji!
@Bodyfeat Da ja sam sta treba xD