Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nista se ti ne boj dok je Susic trener, nece jadan Dzeko moci prici golu, bas kao i protiv Portugala
sto nas na pricu uzimaju.. i tipicno mi nasjednemo
Gubitnička nacija u svakom pogledu. I sinoć ste pop.šili.
NOZ KOLAC JASENOVAC NOZ KOLAC JASENOVAC NOZ KOLAC JASENOVAC NOZ KOLAC JASENOVAC NOZ KOLAC JASENOVAC NOZ KOLAC JASENOVAC NOZ KOLAC JASENOVAC NOZ KOLAC JASENOVAC NOZ KOLAC JASENOVAC NOZ KOLAC JASENOVAC NOZ KOLAC JASENOVAC NOZ KOLAC JASENOVAC NOZ KOLAC JASENOVAC NOZ KOLAC JASENOVAC NOZ KOLAC JASENOVAC NOZ KOLAC JASENOVAC VNOZ KOLAC JASENOVAC NOZ KOLAC JASENOVAC NOZ KOLAC JASENOVAC NOZ KOLAC JASENOVAC NOZ KOLAC JASENOVAC NOZ KOLAC JASENOVAC NOZ KOLAC JASENOVAC NOZ KOLAC JASENOVAC NOZ KOLAC JASENOVAC NOZ KOLAC JASENOVAC NOZ KOLAC JASENOVAC NOZ KOLAC JASENOVAC NOZ KOLAC JASENOVAC NOZ KOLAC JASENOVAC NOZ KOLAC JASENOVAC
Vi ne bi ni Jermeniju pobedili,zato što ste invalidi!;P Da,da dečko!3 FINALA-RUKOMET,TENIS I VATERPOLO...Vidi se da nemaš pojma o sportu,zato se ne možeš raspravljati sa mnom,primitivni i zaostali B.a.l.i.j.o...Srbi su vas uništili u ratu skroz,skoro doveli do istrebljenja,a i POLA BOSNE pripada samo Srbima,tako da će jednog dana,budi ubeđen,R.Srpska proglasiti nezavisnost! ;) Možeš samo da mi se sagneš...Evo Srbija dobija kandidaturu za ulazak u EU,moja matica Slovačka je uveliko u EU,a šta ćete vi bede jedne?I dalje tražite kosti Srebreničana po celoj Bosni,a?Hahah...Moslimovia a Chorváti-spodina najväčšie!
Jermenija, HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA, sve si mi rekao, Jermenija, HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA, 3 finala u jednom danu, sta bi kad se probudi, HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA, ae tisina iscje,tku srpski, da ne bi opet u lancima u Gradisku isao
Hahahah...pa ima da vas r.a.z.j.e.b.u samo tako! :D Zar stvarno mislite da imate neke šanse protiv Brazilaca?!Hihihi...Glupe poturice!Ovo vam se sada pružila prilika,i nikad više,niste ni za k...c.SRBIJA je sportska velesila,igrali smo 3 finala u jednom danu...3 FINALA!Kada će te vi tako,a?Evo,pobedili smo Jermence...:) Hajde B.a.l.i.j.e zatvorite se u svoje smrdljive obore!Inače,ja sam Slovak,iz prekrasnog vojvođanskog grada-Novog Sada...Slováci a Srbi-bratia navždy!
usra se od straha
S kim smrdi igraju ? Naravno pitam za smrde iz Srbije. Ova naša prasad samo sanjaju i maštaju kao i njihovi djedovi o državi koju če dobiti al u .k.u.r..c.u. IGRAJ BOSNO ALEEEEE IGRAJ BOSNO ALEEEEE GAZIJE SU UZ TEBEEEE NA NA NA NA NA PUŠE GA SRBI ALEEEE CRKOŠE OD LJUBOMOREEEEEE
Davide vrati se u kanalizaciju iz koje se javljaš mi večeras igramo sa Brazilom haloo sa Brazilom !!!!!!!!!!!!!!1
R.e.t.a.r.d.u,otkud tebi ideja da sam ja Srbin?!U Srbiji ne žive samo Srbi.A ne verujem da bi vam ijedan Srbin pružio podršku...Ma važno je da ste vi odavno uvučeni U.s.t.a.š.a.m.a u pakšu,ipak ste vi njihovo \'\'hrvatsko cvijeće\'\'. P.S.Nepismen si,Balijo!
Hajde da pobjedimo ove noci Jeb\'te brazilce pravO u oči Njihove oci su k\'o cokolada Susicu se dopada! Bezze
nikad nam nije trebala niti ce nam trebat podrska sm.r.da iz sm.r.dije
http://signup.riseofimmortals.com?campaign=ref_YpfMRMnwUhwjf7J8a0hRf2Z8 odlicna online igra, 3d rpg moba
Susedi,srećno večeras!Šteta što neće igrati Lulić i Pjanić...Ja navijam za Brazilce.U svakom slučaju,neka bolji pobede! ;)
Idi čuvaj ovce,pošto se u nogomet ne razumiješ
Ima da vas oderemo ko beba zvečku :D