Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imaju oni krila Hazard, Mertens, De Bruyne, Januzaj, Chadli itd. Imaju ogromnu sirinu. Jadna nam je majka.
I prosli smo put Kipar pobjedili i prije utakmice, nemoj da bude tako ovaj put.
Imamo i mi Tinu da nekom magicnom bravurom na sredini terena prelomi utakmicu u nasu korist.
Belgija - BiH 1:2
Haha, ma 1:4 kad vec mastamo :)
Mi bolje igramo protiv jacih protivnika!
BIH - Belgija 1:0 (autogol Belgijanaca)
jadni mi kad moramo pratiti koji igrac nece igrati kod tamo nekog welsa ili kipra... e moj safete... ne sam, ali idi sam !
NAJBOLJA KLADIONIČARSKA STRANICA!!! BEZ DOJAVA I LAŽI!!! http://rentabilnost.blogspot.com/ 5700 eura u 4 mjeseca.. 1270 eura u ovom mjesecu!! Imate još 3 dana da im se pridružite!!!
ma da pola ekipe nebude igralo opet nam je poraz
Sudeci po igri koju nasi pruzaju,je4ali smo jeza
Jaka je Belgija izuzetno, ovaj Mirallas je solidan igrac ali i bez njega su strasni, nasim Zmajevima ce trebat izuzetan dan i mnogo raspolozenih pojedinaca pa da uspiju!
da je nama bez trenera ostat ali nismo mi te sreće ;(
Daj djavole zmajevima za predjelo..!
opet ce nas poderat