Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ado nasi dadnu sve od sebe gubimo minimalno.. inace suplji ku vanjski
A što li se oprostiše od repke Senad Lulić (zadnju utakmicu odigrao cijelu za Lazio) i Vedad Ibićšević da ne može odigrati bar 20-tak minuta, kada vidim da redovno igra za Herthu?
Vidim da naši podcjenjuju Austriju. Malo svježije statistike: Pobijedili su Srbiju 06.10.2017 u kvalifikacijama. I nakon toga dobijali sve redom: Moldaviju, Urugvaj, Sloveniju, Luksemburg, Rusiju, Njemačku i Švedsku. Jedino su izgubili od Brazila. Toliko o tome koliko je Austrija tanka. A ne očekujem ni od naših da onako slabo odigraju. Biće borbeniji, bar se nadamo.
Naši imaju trojicu igrača čija vrijednost prelazi 10 mil Eura, a Austrijanci 9 igrača.
Na nisku granu je fudbal spao, kad Austrijanac drzi predavanje o igri. Ko je imalo fudbalski nacitan, taj zna da kod Austrijanaca i Svajcaraca, ako je ikad ista vrijedilo u i oko fudbala, doslo je sa Balkana.Tako je i dan-danas. Nego, sjutra jos jedan okupator lomi o Bosnu zube.
Ako nasi dadnu sve od sebe i ozbiljnost na terenu, onda nema mjesta za brigu oko rezultata
Forza Österreich. Dao Bog da odigraju dobro kao protiv S.Irske a rezuktat da bude obrnut