Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovim našim bolje dajte vodič u koem piše gdje je najjeftinija piva, gdje su najjeftinije kurve i tako to..
Logično
Ajd bas fino :) Klix je odmah to zapazio. Sad pocninje hebavanje tri sveta naroda u komentarima.
...sve pohvale domacinu al zna se sta ce svi navijaci traziti dole kad odu :-) a i ja bi :-) - hrana - pivo - žene dok pratis fudbal...cejf i merak :-D
Ma hebeli bi se mi i na vremenskoj prognozi druže
oce ovako bit vodic za krscane kad bude mundijal kod arapa?hocel navodit u vodicu gdje su crkve,gdje alkohol i svinjetina dobra?a da,kod arapa nema crkvi jer ih ne daju,ah da nema ni alkohola ni svinjetine
dje ba imaju crkve?mozda samo u turskoj.
Pa ako ima krscana ima i crkvi ako ih nema logicno je da nema ni crkvi
Ovo je i smijesno i zalosno u isto vrijeme. Zalosno je sto Bosnu trpaju u islamske zemlje, a smijesno jer u Bosni zive 3 muslimana koji praktikuju islam na takav nacin da bi im trebale ovakve knjige.
Lijepo je kad neko i o ovome vodi racuna
Omg... Guide Muslim Fan? A zašto ne napraviti jednostavno Fan Guide. Majku vam retardiranu. Pri ulazu na stadion, reci mašalah... On da opleti po psovkama i slušaj one oko sebe kako psuju, kako loču... Ponese te atmosfera pa krhni boga par puta. Vjerski vodić za svjetsko? Fuj. Popišam vam se na tu uniju, niste vi m od muslimana samo da se sta zaradi yebo mutombo onu bulu koja kupi ovu knjigu. I yebo mutombo i 'vjernika' koji je kupi.
Kakvo je vrijeme došlo, da se ljudi stide ove uzvišene vjere, a ja se stidim što pripadam tom narodu, nažalost..
Malkonje. Štaš.
taman da serijatski konzumiramo brazilke...
u sport miješaju vjeru debilizam
ovo je turizam, a to sto kazes je isto ko da si reko higijenu mjesaju u sport.
kako smo nisko pali, u očima cijelog svijeta mi smo u istoj kategoriji kao i iran, alžir, nigerija.... ccc e tugo moja :(
nista onda najbolje prekrsti se pa ce te strpati u isti red sa Italijom,Brazilom i ostalima. Zalosno je kad se neko stidi svoje vjere.
Da smo mi na nivou sa Iranom po razvijenoscu bilo bi to odlicno.. a vjerski smo u istom krugu ali bez nigerije koliko ja znam ..
Haha
pa nisu krenuli na hadz
Eh, ne baš ono skroz... al pomalo i da....pa onda vodič, hmmm.... neće me ni vidjeti..... Maaalaa, donesider nam rakijeeee !!!
Ma Bošnji to nevalja, krmetina - Haram, a ajmo alkohol ma nema veze !
Dragi moji izdavači ovog priručnika, Bog vas nagradio. Ako išta kad smo već u Brazilu među kjafirima, da znamo kako se čuvati i paziti.
Ponesi vazelin za svaki slučaj.
Čuvati i paziti? Ahahahahahahahahahaaa....dobar !!!
Nadam se da ima detaljno uputstvo kako razlikovati zensku prostitutku od transsexualne prostitutke
Prvenstveno nije objavljeno za Bosnu maloumnici, ima tu navijaca Irana, Nigerije, Alžira, koji su muslimani i kojima je preca sedžda od kurvanja po Brazilu. :)
Bosna nije muslimanska država ( ko ne vjeruje nek pogleda ustav ) navijači BiH su u malom procentu muslimani i takvi vjerovatno neće ni ići na SP (ko ne vjeruje nek pogleda definiciju muslimana u Kur'anu) tako da je ovo za bošnje totalno nepotrebno....
Ne lupetaj..Idi umij se ne znas sta pricas..
halo glupson šta lupam? šta je muslimanska država i šta je musliman? hajde ili pričaj ili se ne smaraj da laješ
PRIKAŽI ODGOVORE (4)