Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zalosno je da ovi nasi igraci koji po kvaliteti sigurno zasluzuju da su u top 5 klubova u ligi petice ostavljaju godinu za godinom u ovim fuser klubovima kao sto je Hoff. To vazi ne samo za Salihovica koji svojim kvalitetom moze sigurno da bude standardan u Bayernu, Bayeru, Werderu, Schalke-u itd nego i Stilicu, Medunjaninu, Mujdzi i ostalim reprezentativcima koji kvalitetom sigurno zasluzuju da budu u kvalitetnijim klubovima od ovih fuser-klubova gdje trenutno igraju.
Ovo su uradili samo da bi inkasirali odstetu za njega, koja bi u tom slucaju trebala biti 3-4 miliona, a ne bi trebala biti problema potencijalnim kupcima. Ako Sejo bude htio ici, otici ce ;-)
Joj Sejo mislio sam da si pametniji ... slobodno mozes reci CAO karijeri. Nista nije naucio iz Vedinog primjera ccccc ...
Idi u Stuttgart!
J*** ti Babele fam. pusti Seju da ode konju jedan kretenski. Koji kloc - sve zato sto se Sejo radovao golovima Ibisa protiv svog tima.
Ne kontam zasto nema upitnik na kraju? MIslim BS da ce ostati.
Sretno Sejooooooooooooo