Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve cestitke za najboljeg golmana !...Podrska sa juzne tribine !
samo ti navijaj za Portugal, u petak ćeš duplo žaliti.. BiH & Turska
@@neko iz mase, pa sine ti zaboravio da napises da odem kod tvoje seke da se tu najbolje snalazim, zao mi je sto se moram spustiti na tvoj nivo pisanja ali da drugacije napisem ti to nebi shvatio jer si glu, i moram bas ovako da napisem, prava je steta sto takvi idioti kao ti imaju pristup internetu, znas glupsoncicu ovdje su komentari postavljeni da se komentarisu clanci odnosno tekstovi, ali eto ti komentarises komentar, a sto se tice papka susica, stoji da je bio klasa fudbaler a kao trener je nula, jer da je dobar trener mi bi se direktno plasirali na ep, u ovoj grupi smo imali velike sanse, ali papak upropasti sve, protiv Albanije izgubismo dva boda, protiv Rumunije bar jedan, protiv Francuske na Kosevu izgubismo njegovom krivicom, a sto se Sehe tice ti je super golman i buduci Kenan Hasagic ako Bog da.
http://www.youtube.com/watch?v=tctMnEpW2rw&feature=player_embedded http://www.youtube.com/watch?v=_Th1gAK3FS8 Bezveze ovaj Sehic xD
ajmo Portugal!!!! dahije moraju izgubiti, a sta cemo slaviti nakon sta Portugal smrvi ovu POTURAD.
Sportske teme nisu za tebe,mozda se bolje snadjes u politici jer tamo su takvi kao ti..Glupi,smjesni,neznalice....
hahah neko iz mase nemoj vise provaljivati majke ti hahha oplakah sine dragi... pogledajte kako je prvi gol primio ujedno i odlucujuci, na prvoj utakmici na kojoj je branio ... :D Ne diraj Susica sine... Nauci postovati velicine i covjeka kojeg ces pamtiti dugo ako Bog da.. svi znamo zasto
Bravo seha majstore, samo nastavi tako, nece valjda ovaj papak dugo biti trener BiH pa ces sigurno dobiti poziv u repku kad papak susic ode.
zeljo zeljo evo ti ga evo, pa sa njega gledaj sarajevo :)
Jeb\'o Zelju ako im je Sehic najbolji igrac
Bravo Seha kralju, al zna se ko je bolji ! JA JA
najbolji je bio lazar popović. a ne ova curica. HAJDE LAZARE HAJDE LAZAREEEEEEEEEEE
kako je krenuo u turskom prvenstvu, tamo će biti proglašen za najaktivniju stativu sezone.