Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za golmana njegovih kvaliteta ovo je realnost. ovaj momak ne moze braniti ni u drugoj turskoj ligi. ali preko nekih lobija sad ga treba još više isforsirati u reprezentaciji da bi se eventualno mogao utrpati u neki klub i neku ligu da bi neko nesto zaradio. zbog ovakvih golmana i forsiranja pojedinih rupetina popušili smo prosle kvalifikacije. dovoljna su bila samo 2 boda iz albanije.
STJERAM - K U R C I N U - U USTA VAM MAJCI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
svakako ce ispasti jebi ih a sehic nek ide kod gracica u gorazde nece ga ni zeljo vise dao mu je turcin da brani ali tanak je bio
Realno si karina uvijek bio,Burić je za tebe Van der Saar a konstantno dobija poziv za repku,al to je uvijek tako igraci iz Sa. prolaze bolje bezobzira na kvalitet.
Smijesno da nemoze biti smijesnije jer je Sehic preskup za Mersin pa ga zele da prodaju a najvjerovatnije ispadaju u 2 ligu jer su preslabi pa se vec sad na vrijeme pokusavaju da rijese igraca koji nemaju ugovor za drugu ligu i da nesto zarade jer ce ti isti igraci koji su gore nabrojani na kraju sezone otici bez ikakve odstete iz kluba itd. Sehic je njih spasio i vece blamaze i poraza i bio je cijelu sezonu jedan od najboljih pojedinaca u ekipi sto je i dokaz jer je bio uvijek u prvoj postavi itd. Sehoc ce preci sigurno u jaci Turski klub ako ne promjeni i Drzavu i Ligu, njega nece vise vidjeti u nasoj PL u to budite sigurni.....!
Ruku na srce jedan od lošijih golmana,oprosti se!
Kad u Tuskoj ne možeš napraviti karijeru...
vrati se u dolinu cupova