Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koji d3bil od sudije :D
Pa on jos igra,nije u penziji? Al je legenda,sto jest jest
http://hr.wikipedia.org/wiki/Clarence_Seedorf evo pa pogledajte da je igro u Interu,sve ti pise :P
SEEEDORF? Seedorf sa dva E mutane. Da igrao je Seedorf i u Intera a nakon toga prelazi u Milan.
Sudija kreten igro X pa ga tjera na onu stranu da izadje ,ovo nikad nisam vidio.Sudija je mogao produziti vrijeme ili dati zuti za odugovlacenje ali je morao sacekati da izadje sa strane gdje se vrse izmjene.Igro je u Interu dvije sezone prije nego sto je preso u Milan 2002.godine.Forza Milan Grande Clarence.
Opet Magistar trola, ali je Seedorf kratko igrao u Interu. Onda je opalio ženu starijem Ronaldu pa da ne bi bilo frke, otišao iz Intera.
Zašto nasjedate na jedne te iste provokacije od iste osobe.... u prvom komentaru KOJI JE OBRISAN je tvrdio da Sedorf nikad nije igrao za Inter,poletio grlom u jagode....kad je vidio da je ispo magarac i smrdo i da pojma nema o fudbalu,onda pokušava sa različitih nikova da izvuče sve na zezanciju i šprdnju.... E PA NEĆEŠ RAZBOJNIČE,ISPO SI MAJMUNČINA OBIČNA KOJA NEMA BLAGE VEZE O FUDBALU I PATI....PRLJAV SI,SMRDIŠ,NE ZNAŠ SE OPRAT,MUČKO ĐUBREEEEE
Sta pricate.......Ovo uopste nije Edgar Davids kako pise na vasoj stranici. I jos da napomenem da taj Sedorf nikan nije igrao u Milanu sta pricate ?? :-)
Interesantna rasprava, evo vam link igrao je covjek nisam ni ja znao pa se malo informisao ;) http://www.soccerway.com/players/clarence-seedorf/3992/
Opet moram da se upetljam i podrzim ovog magistr... odnosno @ja Naravno da Seedorf NIKAD NIJE IGRAO ZA INTER. Igrao je onaj mali Davids
Ljudino pogledaj malo bolje klip, to je davids!!! on je igrao u interu :)
http://www.youtube.com/watch?v=TNHbnoi4xZo nikada nije igrao u Interu :D
Bravo za 'TACNO', tacno tako je..kakav crni inter..nikad nije neki igrac presao iz intera u milan il obratno..seedorf je igrao u psv-i, ajaxu, celti, realu,barceloni pa milanu..u botafogu je na posudbu pa se vraca u milan naredne godine..pozdrav samo za fudbalsko-obrazovane ljude :)
Balavci jedni sto lazete,SEEDORF NIKAD NIJE IGRAO U INTERU,vec i Milanu Ne lazite narod vec se obrazujte malo
pa kad si tako pametan iz kojeg kluba je presao u milan i ti si pametniji od novinara kikx-a cccccc koji si ti moron
Sad sam i ja provjerio na vikipediji, nije crnjo igro u interu..niste vi normalni..tj.coravi ste i ne razumijete se u fudbal!!!
ti il si glup il ti noge smrde :D pa covjek igru u interu i iz intera preso u milan jesil ti dobar brnjo nemas poima o fudbalu a nesto komentarises