Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Valjda se primadone u ekipi neće uvrijediti što neće imati vremena za nargile, žene i pijančenja zbog tempa koji će im zadati. Ne znam samo šta misle da će napraviti od svojih karijera ako ne žele trenirati. Naprijed Slavko, utjeraj manekenčićima strah u kosti. Volim te Željo!
Pa bas zato i nemamo jos nijednu OI medalju, nije kriva drzava koliko nas lijeni mentalitet.
napravit će od karijere ko i šećerović, dobio priliku u holandiji, odveli ka scouti da od njega naprave igračinu, al dobro je napredovao, čim se vratio u BiH nakon par godina...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hajde igracti stisnite pa bojkotujte Petrovica... Ne mozete Vitezu po golu opucati za cijelu utakmicu...
Treba Slavko odmah otjerati huškače. Nogatrans ma ko kod on bio neče praviti razdor u ekipi.
Jel ovo placeni clanak pa se ne skida cijeli dan,dajte ba vise i vi i nekakvi anonimusi
Samo ostro treneru
Vidjecemo
Vidječićemo
Ovo je već šlepanje sa nadom da će igrati!
Dobar je Šećer.
Aj ti sine idi vjezbaj pravit krugice s nargilom, pametnije ti je!
red,rad i disciplina i eto uspjeha
Cesto i puno veci klubovi rade sve kako treba al nema dobre igre, nema rezultata. Jako je malo vrhunski strucnjaa koji znaju prepoznati problem i onda je lako djelovati. Al naravno prosjecsn kliksas zna sta je problem i rjesenje, ima osvojenu ligu orvsks ns footbal menageru hahaha
u argeliniju su se vec svi sjebali odoše dobre mušterije,ma to su banditi sjebat će oni i Slavka,živi bili pa vidjeli
i u Mahali na čaršiji :D a Kovačići su na aparatima odavno :D
Sto bi rekli nase bosnje, ne pravi se pita od govana!!! Vidjet cemo sta i kako i sa zeljanom a i sa divovima bez muda.
Samo je problem sto nece imati vremena da pokaze sta zna, ako slucajno izgubi jednu njemu je noga!
Seljacic se uhvatio Zelje i carsije i odmah poceo glumiti igraca.Protiv Zrinjskog nista,nula,ni jedan tacan pas a udefanzivi rupa.Onaj crveni karton je rezultat nemoci i frustracije,nista drugo.Sad ces opet lijepo na klupu kao sto si i u Radniku vecinu vremena provodio,nemas ti kvaliteta mali za ozbiljan fudbal.
Radnik ove sezone je karina... prodali su pola ekipe šta očekuješ
@ahmo, sad cu ga braniti jer je zivinicanin, mada navijam za Slobodu. U Slobodi do skoro su igrali jedino tuzlaci i srebrenicani. A ovakvi kao Secerovic i Memisevic sjebase Slobodu i uzese kup. Malo postovanja prema igracima nije naodmet.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bošnje vole imaginarne priče o nekim gigantima i lažnim veličinama, a kad se probude iz dubokog sna, onako dezorjentisani shvate da je prošao još samo jedan dan i da su malo stariji. Kakav Petrović , naš fudbal i liga u kojoj se prvak odredi prije početka za zelenim stolom ili u kafani " ZDRAVA VODA " u Jablanici, ova liga se igra radi interesa par pojedinaca iz F/N Saveza BiH, te čelnika klubova. Problem ljudi u Sarajevu je što ne vole svoje i neće da shvate da je u BiH sve nazor i podjeljeno.
Hamza Alic i Petrovic, uh kakav bi to duel bio kad bi se glavama sudarili.
ili kike budalike vs slavko petrovic
Realnost je da Zeljo ima dosta igraca koji na papiru imaju kvalitet a koji taj kvalitet nisu pokazali na terenu.Kao tim funkcionišu jako loše.Hoce li Slavko moci šta popraviti vidjet cemo.Moje mišljenje je da ce morati napraviti drasticne promjene u igrackom kadru ako zeli uspjeh iako on tvrdi suprotno.U svakom slucaju zelim puno srece i uspjeha Petrovicu u Zelji.
To je to drug moj,to je taj problem sto rijetki vide i hoce priznati.Husic,Pozder,Jahic,Secerovic,onaj Grk......nisu to pojacanja niti je to kalibar za klub koji zeli trofeje.Ali novinari i navijaci (iz ljubavi i najbolje namjere) od takvih naprave zvijezde,polete visoko a onda su padovi kao protiv Viteza jako bolni.Novi trener ce napraviti pomak,iskusan je i zna raditi,ali ako limitiran igrac dobije preteske zadatke koje na terenu ne moze ispuniti onda je slaba fajda.I od mene im sretno
Pokazali su Misimovićima na youtube-u.Tako oni skautiraju.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)