Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
momak igra odlicno
e moj sejo, u 47 sekundi si postavio lakat, sudije ce te skontati... ako zanemaris danasnju taktiku da budes fin prema ostalim igracima... zavrsit ces karijeru u nizerazrednom vratniku
Nije tebi lako sine mora da si zaboravio uzeti terapiju. Bio je daleko najbolji ugrac arsenala iako he igrao bolestan imao je mucninu radi stomacnog virusa.
@samko.sakic.1 Onde se vidi namjerni lakat, ne placaju ljudi £50+ da vode djecu da gledaju gladijatore...(izveo ga Vengar da ga smiri; reko mu: nije ti ovo Zenica) Samo jedan dan treba da dobije nadimak 'balkan hulk', i karijera mu je zavrsena...u premijership moras paziti kako se ponasas..nebi bila njmocnija liga kad bi se Sejin fudbal igrao...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sead Kokošinjac. Srbijanac rodjen u Njemackoj igra za BIH. Tuzno :(
jasar anetovski zar mogu Bosnjaci - muslimani igrati za svrbiju.Jeli neposredno iza rata vas sadasnji zvaljo Vucic izjavio da treba dobro razmisliti o drugim nacijama hoce li nositi vas grb- kokardu u sportu
Prvo on nema nikakve veze s srbijom otac mu je iz Crne gore doselio u Domanovice kad je imao 5 godina odrastao i ozenio se nasom capljinkom i kakve on ima veze s srbijom i logicno da igra za Bosnu i Hercegovinu ili Njemacku gdje je rodjen a sve ostalo sto si napisao je gomila lazi.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pisete gluposti citiram doktora zamjenjen je zbog mucnine koju je osjecao radi dehidracije u organizmu zavrsen citat.
trebao je on biti na ovog Bayern igraca koji je dobio cistu sansu na ljevi bok Arsenala.
Nelupaj glupsone gledao sam utakmicu najbolji je trenutno igrac Arsenala iako je igrao bolestan ovu utakmicu osjecao je citavo vrijeme mucninu ..
Daj Bože da se naigraš u Arsenalu.
@RepubIikaBosna nemas ti pojma o cemu pricas idi ziv bio gledaj zvezde granda to je vama bosancima glavna sportska diciplina. Bio je najbolji na terenu i danas iako je igrao bolestan i osjecao mucninu radi dehidracije organizma naime celuka je vlaznost na terenu bila izjavio je doktor arsenala.