Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast BH tenku Ovako se to radi a ne ko neki
Slažem se s tobom da treba biti realan,ali ruku na srce kad god nisi bio realan već si nešto jako želio i još stisnuo na gas svom snagom u želji da to dokučiš si to uvijek i dobio. Njih Meša ako ubjedi da oni mogu dobit ,Velsu ni Barselona s Mesijem ne bi mogla pomoći.
Kriv je stupidphone :)
Eee moj Seo, daj Bože da ti mi doguramo do baraža, al' hajd...Sretno nam bilo!
pesimisti su jad ove države
Da li, biti realan, znači isto što i biti pesimista? Vjeruj mi da bih ja bio presretan da se desi čudo i da dobijemo Wales, ali ako gledamo realno, šanse su jako male...ali...lopta je okrugla.... Poruka optimistima: poslije utakmice nemojte lajat' k'o kere na naše igrače, već zadržite pesimizam i recite da smo bolji i od Njemačke!
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Sto rekli djetichi - rika se chini!
malo ima i prpe zbog rezultata koje nisu ostvarili , tako da večeras je ili si zmaj ili govno !
nije mi drago, ali realno i bolje je da se povrjedio. nemam nista protiv njega nit njegovog igranja, al bajo njega bi mesa stavio prije zukanovica sigurno, a zukanovic u boljoj formi. svaka cast tenku, ali..
Kako se usuđuješ da ne pogineš kako bi nama pružio nekoliko minuta zabave, kretenčino?
respect za ovog momka!!!
Zao mi je Kolasinca, ali realno Zuka je svakako za prvu postavu tj covjek je bolji igrač. Imacemo problem ako se i on povrijedi.
Sretno Seo! Adin Vrabac Pipa i kokteli iz que passe su uz zmajeve
"Pokušali smo bukvalno sve da budem spreman za Vels" Kasno marko na kosovo stiže..
Ispadamo
babo jesu`l stigli papiri?
...nikakva tenka od tebe
Kako to uvijek kad treba da se igra za reprezentaciju uvijek neke povrede, nebi me zacudilo da se ibisevic povredi ili da kaze nisam spreman veceras. Uvijek nesto sve smo pokusali ali nece moci ipak igrati od Misimovica to pamtim pa onda Dzeko pa Pjanic pa Hajrovic. Uvijek kad repka igra i onda 4 dana poslije spremni za mec sa Romom i ostalim klubovima.
Supak, ne seri!!! Nemas ti pojma.