Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo onaj naš hajvan nema obraza ni sekunde...:( Čovjek došao do polufinala s objektivno ekipom koja nije trebala proći nu grupu (da je imala protivnike kako treba) i da ostavku....
trenerka stiiil
Samo pape i Lowe nisu podnijeli ostavke nakon svjetskog
Safete, ugledaj se na ovog gospodina, seljacino Zavidovicka kojoj je zinulo dupe za parama
čuj? a što? :)
Ne pozvat kaku i ronaldinja a ubaciti recimo Freda je bilo suludo!
Gotov si ti Scolari, samo ti to treba neko reći! Hebo te je Brazil za sva vremena!
,,.,.ma vala sa onim igračima, nije moglo 15 scolarija ništa napraviti...jednostavno nekad da si ne znam kakav stručnjak nemaš šanse...pa da je bio i gvardiola murinjo ili ne znam koji drugi trener mozda bi bio još i gori :-) ...ovo je do selektora jedino u onoj mjeri zbog ne zvanja možda boljih igrača!
Desava se i najboljim :)
Sad može voditi GOŠK
Pa zasto Scolari?Stvarno neocekivano! :D