Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ono je mene zabolilo kad sam vidio fakat mi ga je zao.Igrac je perfektan sto jest jest,al jedina zamjerka je sto vise upada sam od sebe nego sto ga obore.Zato ga mnogi zovu padavicar.
prije fudbaleri nisu bili tako grubi, neee...meni se ovo SP ne svidja nikako, puno je prljavih igraca :S
Koju je bolan razliku pravio, nije se vidio na utakmici.. Samo padao par puta kad je lopta isla prema njemu.. Smijesno.
geymar....
Padavicar
da je kojim slucajem neki brazilski igrac povrijedio protivnickog , svi bi trazili da mu se glava odsjece
UOČITE! Samo da vas informišem da su se sve Šemse okrenule vjeri osim pijane Šemse, koja je pijana i ne konta o cemu joj pricamo :D
Dobro i meni ga je malo zao, ali dosta je vise. Kmece kao da je lik poginuo. Drzava poput Brazila treba da ima dovoljno igraca da ne kmeci zbog izostanka samo jednog. Bolje im je da se fokusiraju na Njemacku i puste Neymara.
hajmo i tebe u leda, pa da vidimo kako ces izdrzat? -.-
a ko je Neymar? :D
sta sam ja to rekla pa da imam 5 unlike -.-
hajmo i na ovaj komentar par dole.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Naslutio sebi
Nadam se da grijesim, ali ova povreda Neymara bi ga mogla dugo odvojiti od nogometa prsljeni, kicma i te stvari su tako nezgodne i nikad se ne zna tacno da li si spreman, bolje da mu je povrijedio koljeno ili drugi dio noge
čovjek ga takeo,odma mu polupo pršljene..neymare ti si za baleta sinko moj,nije za tebe ova igra
imenjakinjo, nisi upućena u fudbal.
drzi se kuhinje...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)