Povreda na treningu
0

Schweinsteiger vjerovatno propušta Bayer

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
U nedjelju se u Bundesligi igra derbi utakmica 30. kola u kojoj će na minhenskoj Allianz Areni igrati nogometaši Bayerna i Bayera. Domaća ekipa lovi bodove koji joj mogu osigurati nastup iduće sezone u Ligi prvaka.

Trenutno je Bayern na četvrtom mjestu, a samo prva tri iz Bundeslige putuje prema Ligi prvaka iduće sezone. Za tim trećim mjestom (za Hannoverom) Bayern u ovom momentu zaostaje jedan bod.

No, Bayern će protiv gosta iz Leverkusena biti lišen za dva bitna igrača. Zbog suspenzije neće igrati Arjen Robben, što je bilo poznato od ranije, dok se u četvrtak na treningu povrijedio Bastian Schweinsteiger, te je također izgubljen za nedjeljni ogled.

Zanimljivo da se njemački reprezentativac povrijedio u duelu baš s Robbenom. Točnije, Schweinsteiger je pokušao blokirati udarac Holanđanina, te je pritom povrijedio ligamente skočnog zgloba.

Povreda se u prvi mah činila dosta teškom, navodilo se kako je možda i sezona gotova za ovog veznjaka, no na kraju je službeno objavljeno da će Schweinsteiger tek nekoliko dana biti izvan pogona.