Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jaao pa zaaaaaaasto :( Schweinsteiger zelim ti sto brzi oporavak !
steta sto pokojni pero iz vitez nije ziv on bi mu napravio tu kljucnu bez ikakve operacije za 20 godina nebi ni znao koju je slomio lijevu ili desnu bas kao i ja.... pero je bio king Bog da mu oprosti sta je sevapa zaradio pa znali su mu iz travnicke bolnice starice od 80 godina slati sa lomovima kuka i tip ih popravljao a danas i to u najmodernijim drzavama odma pod noz
Bo.ga ti da te pitam, jesi ti normalan, sta si napisao svega ti, aj mi prevedi!
steta, sigurno najbolji njemacki igrac i tesko ce Bayern naci zamjenu za njega
zao i je sto se povredio....al kad se sjetim da se pravio toso kad je igracu suprotne ekipe uletio djonom u preponu..
nikad nisam procitao gluplji komentar od tvog edo
Jedan od fizicki spremnijih igraca u skorije vrijeme,veliki gubitak za Bayern. Pravi je borac i timski igrac. Zelim ti sto brzi oporavak!
Pametan.
nema ba cim je to odraslo na Nutelli sta drugo ocekivat...a ovom drugom nista