Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nvijac sam Man.Utd-a i samo jedna nada i konstatacija;;;;;;;Valjda nece biti promasaj kao Di Marija nadam se da ce se uklopiti u otocki stil nogomete i u tom slucaju ce biti pravo pojacanje......................
na zvanicnoj stranici kluba stoji da je navodno zelja Bastiana bila da ide, mislim da to nije tacno, da mu je klub jasno signalizirao da zeli da ostane produzio bi ugovor davno sa ovim sjajnim veznim igracem koji je trajao samo do kraja 2016, ovo je igrac koji je uvijek bio spreman zrtvovat se maksimalno za ekipu, navijaci ga vole ali od dolaska Pepa, Bastian nije vise standardan, cesto je i kao spreman igrac znao sjedit na klubi, igrali bi Alonso, Lahm na poziciji 6, sad kad u novo sezonu ulaze sa ponovo spremnim Martinezom, dvojcom koji sam naveo, i Alcantarom, mjesto u prvih 11 za Bastiana je bilo sve manje izgledno, a klub se okrece i mladim igracima doveli su Kimmicha i spominjala se velika zelja sa mladim Carvalhom U-21 reprezentativac Portugala inace mozda najbolji igrac na EP igraca do 21 godine koje je skoro zavrseno u Ceskoj, ali bez obzira na sve to sa igracom kao Bastianom se trebalo postupat sa mnogo vise postovanja i uvazavanja!
nisam mislio da ce Bastian ikad napustit Bayern, steta ikona je kluba i trebao je ostati
Basti je legenda Bayerna, puno je dao za klub ali ako mu se ide, ako traži nove izazove ili šta već, onda nek ide, sretno mu bilo. Rumenige, Gvardiola, svi iz kluba su poručili da će bit kako on sam odluči. On je odlučio da ide.
Dovodi United pojačanja dobrih, aktivni su trude se da vrate stari sjaj, al ni svi igrači svijeta im ne mogu vratiti onu moć koju su imali dok je sir Alex bio na klupi....
Unite svaki transfer period zainteresovan za 50 igraca i na kraju kupi jednoga...
a ti si glup 100% eto vec su tri pojacanja doveli sto znaci da si glup 300%...