Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto nek si ti imo kvalitet za trenera REALA
Za vas neupucene, Schuster je kao trener Realu donio titulu. Tako da vasi komentari na njegov racun nemaju mnogo smisla.
Schuster je kako se meni ono čini uzeo Primeru sa Realom i meni se čini da je to bio i zadnji put da su uzeli titulu. Tako da, nećemo o njegovim trenerskim mogućnostima, jer čovjek iza sebe ima rezultat. Altintop možda jeste stariji, ali ne vidim zašto nije za Reala...ima iskustvo, borben je, aktivan na mnogo pozicija i sigurno je da će poginuti na terenu. Može mjenjati Khediru i Xabi-a, ali i desnog beka. Ovaj laički komentar od genija da je Khedira kiks neću puno komentarisati...samo jedan savjet: zatvori youtube i pogledaj cijelu utakmicu Reala! Sami Khedira je životinja od igrača...a Mourinho to radi na svoj način...spaja majstore (Ronaldo, Özil, itd.) i radnike (Khedira, Altintop, itd.).
mene samo zanima koja je to godina izmedju 2007. i 2008.???
Kiksao sa Khedirom??? vidi se da povrsno pratis nogomet i da si jos zelen sto se tice citanja nogometa,Sami Khedira je fantastican igrac koji gine na terenu i daje maksimum na svakoj utakmici, svaki bi trener pozelio imati takvog igraca u svojoj ekipi. P.S. jesi li gledao zadnje SP u J. Africi ????? ;)
Altintop ce imati zadatak kao sto je Mourinho doveo Motu u Inter koji vise bio destrktivni igrac na krilu i sredinu terena pravio tehnicke faulove na sredini terena u opasnim situcaijama. Ili na kraju ce mu biti rezerva u slucaju povreda kao sto je prosle godine ostao bez napadaca. Morinho je u Inter dovodio iskusne igrace jer takvi igraci igraju bolje timski i disciplovano iako neposjeduju neki ekstra kvalitet.
Ovaj ruzni svabo je uspio ono sto bajni Maurinjo nije uspio,a to je osvajanje Primere....
100%, altintop levatina, k\'o i buraz mu... ne zna se koji je gori...
Kakav schuster levatina žešca
SHVATITE DA ALTINTOP MOZE DA IGRA NA SVAKOJ MOGUCOJ POZICIJI ... ZNACI SVAKOJ !!!
jbte Real ce postat turska mahala
Real Madrid nije bio goreg trenera od Šustera u ib ce besti da prica .... Naprijed Hamite ti si igracina
pa šta nisi ni ti bio kalibar trenera za Real
Upravu je covjek sto posto
jest da nije ni on neka trenercina al za ovaj zakljucak i ne trebas biti...slazem se 100% sa susterom
Gledajte drugu utakmicu Inter-Bayern u Minhenu pa se uvjerite da li je Altintop za Reala.