Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj ne želim ga kritikovati, a rekao u suštini da pojma nema.
Dovoljno reći Harry Maguire 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Nemate vi lošu ekipu samo imate katastrofalne igrače ne krivi trenera jer da se Klop i Zidan preuzmu ne bi dalje od 4 mista mogli.
Ekipa je rinaka realno, pola ih je za burnleya
Ridjokosi bio fudbaler za 10, al reci da je trener los i ko je njega postavio kokerira sa debelim ne znanjem. Pa budalo Ralf Rangnick je upravo trener o čemu ti savjetujes. Lik pravi i gdje god je radio pravio je ekipu od temelja. Nisam navijač Man utd al treba biti pošten, imaju ekipu za k.... i čudo bi bilo da su prošli taman da ti je i babo Alex Ferguson sjedio na klupi.
ma da je on tako dobar oni bi imao rezultate, karna malna trener meni bi letio davno...
ne diraj Tuchela :D
Ne znam otkud njemu da imaju bolju ekipu, atletiko ima puno bolji sastav kao i klupu.
Fali im igrača igrača iz akademije. Igraci koji su rasli u akademiji, koji zive za klub.
Oni nemaju ni ekipu ni trenera a ciljevi su im visoki e tu i lezi problem. Oni su se plasirali medju 16 ekipa i realno to je to sta ocekuju da igraju polufinale ne seri bgt. Slazem se da imaju solidnu ekipu slazem se da atletico nije bolji ali su pametniji. Po ekipi utd po svemu oni su na realnoj poziciji u ligi tu su bore se za ligu prvaka prije da nece uci u ta cetiri mjesta nego da hoce
a što je šokantan poraz, po stanju igre MU je realan i očekivan
Čuj "šokantan poraz"... Meni je šokantno što je United do ove faze dogurao...
Upravo suprotno.Manchester od odlaska Fergusona nema ekipu...Jebes trenera,kad nema s kim radit.
Dzaba ti je kmecati sad kad su ispali.