Nogomet
1

Schmelzer: Drago mi je zbog interesa Liverpoola

Totalsport
Marcel Schmelzer (Foto: EPA)
Marcel Schmelzer (Foto: EPA)
Marcel Schmelzer posljednjih dana našao se u centru pažnje zbog navodnog interesa Liverpoola, a stoper dortmundske Borussije ističe kako mu je drago zbog takvih priča.

Ove sezone Schmelzer je imao problema s povredama i upisao je 17 nastupa u Bundesligi te pet nastupa u Ligi prvaka. Bez obzira na nedostatak utakmica, njemački reprezentativac privlači interes drugih klubova. Posljednji u nizu koji se spominje je Liverpool.

"Naravno da mi je drago kada se uz mene vežu tako veliki klubovi, uvijek je to lijepo za čuti. Međutim, s Borussijom imam ugovor do 2016. godi ne i u Dortmundu se jako dobro osjećam".

Uprkos posljednjim problemima s povredom, Schmelzer tvrdi kako ga to neće zaustaviti u nastupu u finalu Njemačkog kupa i na Svjetskom prvenstvu.

"Ponovno se dobro osjećam, u punom treningu sam od petka i bit ću spreman za posljednju domaću utakmicu protiv Hoffenheima sljedeći vikend. Vrhunac će mi ipak biti finale Kupa u Berlinu i odlazak na moje prvo svjetsko prvenstvo. Nadam se da ću u susretima s Hoffenheimom i Herthom podići formu uoči Berlina", dodaje Schmelzer.