Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jest ime...jest lik...jest ljudina...jest VRH
To je jedini posteni fudbaler na svijetu,plus je dobar haver u privatnom zivotu.Nema niko kao on.CAR
Koja je sreća imati ovog čovjeka za uzora već 15-ak godina. Pored svih manekena i ostalih pozera,da mi baš ovakav gospodin bude uzor. Mnogo se od ovog čovjeka pored maestralnog fudbala može naučiti :D
Raul je ikona Reala, i već se sigurno zna da ce poslije igračke karijere raditi u Realu!!
kako real postupa sa svojim igracima, ne bi cudilo da zavrsi u schalkeu na kraju
Svabo zna znanje, al ovom je mjesto u Madridu. Igracina i ljudina. Licno moj idol.
tako to radi svabo.. poslije 2 sezone odmah mu zele dati bitnu funkciju u klubu.. samo prisustvo takve legende mma u kojoj ulozi da bude moze donijeti samo dobro.. velicina reala je pokazana kada je raul ikona tog kluba prakticno otjeran,iako je imao status boga kod navijaca..
ma daj ba kakvi otjeran to je maska da ode za parama!! ne bi bezveze završio kod arapa u Qataru!!