Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glupost sada će izgubit i u kupu i ligi prvaka
besmislena odluka!
Da im nije njega bilo ne bi igrali ni u europa ligi. Ko ih je prosle sezone doveo do nevjerovatnog 2 mjesta (bar za njih tada) i ko im je doveo igracine poput Raula i Jurada. Pitam se gdje bi Neuer u ovoj ili iducoj sezoni bio da se nisu kvalificirali za ligu prvaka. Ko bi sa ovom ekipom koja je prosle sezone bila u dugovima koji su mogli dovesti i do ne dobivanja licence. Rangnick, Magath i Slomka sta imaju ta tri trenera zajednicko. Nadmasili su ocekivanja Schalkea pa su opet otpusteni. Schalke fuj , necete vi titulu osvojiti ni iducih 50 godina.
Radi se o stvarima koje nisu iznijete u javnost,ljudi citajte malo text
najbolji trener njemacke koji je izvukao schalke iz krize i smanjio dug za 20 mil eurica u malom roku da na ovakav nacin dobije supanu......sramota ode on u red bull salzburg za platu od 8 mil. dok je u schalkeu imao 6 mil.
kreteni jedni magat im je babo svima
a kao s njim bi to osvojili hahahah
Jbni majmuni, trebali su ga pustit da osvoji kup.
Ode on u Bajern
trebalo ga je ostaviti makar do kraja sezone dobar je trener steta sto nas jenapustio jedina njegova mana je bila sto je dovodio neke igrace koji nikada nisu ni zaigrali ali bice bolje valjda ralf je dobar trener dobro je vodio salke prije pa valjda ce i dalje a u ligi prvaka nebih ni magat moga nesto posebno uraditi a kup bi trebao biti osvojen pa vidjecemo .